Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul premier Mihai Tudose, despre cum a votat: Mi l-am imaginat si in fruntea CSAT-ului si in relatiile externe si in relatiile cu romanii

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul premier Mihai Tudose, despre cum a votat: Mi l-am imaginat si in fruntea CSAT-ului si in relatiile externe si in relatiile cu romanii

Parlamentarul european Mihai Tudose Pro Romania) a declarat duminica, dupa iesirea de la o sectie de votare din orasul brailean Ianca, unde a votat pe liste suplimentare, ca. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

Alegeri prezidentiale 2019 - Fostul ministru al Energiei Toma Petcu, sanctionat contraventional dupa ce a postat pe Facebook buletinul de vot

Fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu, a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune presa internationala despre succesul lui Klaus Iohannis din rezultatele exit-poll

Presa internationala a scris despre succesul inregistrat de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, conform rezultatelor exit-poll. Euronews: Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor preziden.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea si Adrian Ursu, date de ultima ora: Surprizele sunt foarte mari

Mihai Gadea si Adrian Ursu au prezentat cele mai noi date pentru candidatii la alegerile din noiembrie. Am fost sa luam direct de la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca a votat cu gandul la o tara prospera, demna si respectata oriunde in aceasta lume. Am.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea, aparitie surprinzatoare intr-un live din redactia Antena 3

Mihai Gadea invita romanii sa urmareasca primele rezultate cu privire la alegerile prezidentiale, la Antena 3. Gadea a aparut surprinzator intr-un live postat pe pagina.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 09:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )