Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu: Am votat impotriva

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu: Am votat impotriva

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidentiale Theodor Paleologu a declarat ca in al doilea tur a votat impotriva, spre deosebire de primul tur, cand a votat pentru. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Theodor Paleologu: Este o zi trista, e o zi rusinoasa pentru Romania in care, de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare

Theodor Paleologu, fost prezidentiabil din partea Partidului Miscarea Populara, a declarat, dupa ce a votat, ca votul sau a fost unul impotriva, sustinand ca este o zi trista, e o zi rusinoasa pentru Romania in care de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare.

PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu: Pleasca lui Iohannis se numeste Liviu Dragnea

Rezultatul alegerilor prezidentiale nu reprezinta o surpriza, iar pleasca lui Klaus Iohannis se numeste Liviu Dragnea, a afirmat Theodor Paleologu, candidat din partea PMP in primul tur al alegerilor.

Theodor Paleologu a votat impotriva, intr-o zi rusinoasa pentru Romania

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidentiale Theodor Paleologu a venit la vot impreuna cu fiul sau si a declarat ca de data aceasta nu a mai votat pentru niste valori, ci impotriva unui rau mai mare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a votat la Colegiul Sfantul Sava din Capitala. Ca si la primul tur, alaturi de fostul premier a venit si Lia Olguta.

Alegeri prezidentiale 2019. Ghita Muresan a votat la Ambasada Romaniei in Washington

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie de votare din Washington, deschisa la Ambasada Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gabriela Firea a votat la prima ora. Primarul Capitalei: Am votat pentru o Romanie in care toti cetatenii sa fie respectati

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat la prima ora la sectia de la Colegiul Tehnic Mecanic GrivitaBucuresti. Am.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tarile in care nu a votat niciun roman pana la ora 15.00

In Iran si in Republica Populara Democrata Coreeana nu s-a prezentat niciun alegator pana la ora 15. in Turkmenistan a votat o.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Educatiei: Am votat cu incredere ca Romania va fi o Romanie educata

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a votat duminica, la o sectie de la Scoala nr. 46 din Sectorul 2 al Capitalei, pentru o Romanie educata, in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )