Libnet.ro
UNICEF

19:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Topul judetelor cu cea mai mare prezenta la vot: Ilfov, Cluj si Brasov conduc in clasament

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Topul judetelor cu cea mai mare prezenta la vot: Ilfov, Cluj si Brasov conduc in clasament

Peste 5,3milioane de romani din tara au votat duminica, pana la ora 15. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. Judetele cu cea mai mare prezenta la vor, pana la transmiterea. continuă pe B1

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MARE prezenta la vot: Ilfov, Cluj, Sibiu si Brasov conduc in clasament

UPDATE, ora 19. 00 Peste 8,2 milioane de romani din tara au votat, pana la ora 19. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mare prezenta se inregistra in: Iflov -.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul tarilor din DIASPORA cu cea mai mare prezenta la vot

Peste saptemilioane de romani au votat pana in acest moment in Romania si in strainatate. Tarile cu cea mai mare prezenta la vot, pana in acest moment, sunt Italia, Marea Britanie, Spania,.

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul celor mai surprinzatori candidati la alegerile prezidentiale dupa 1990. De la paranormalul Mudava, la candidatul-televiziune si pana in zilele noastre

In aproape 30 de ani de democratie mai mult sau mai putin originala, Romania nu a dus lipsa de candidati la alegerile prezidentiale. Cu exceptia scrutinului din 1990, primele alegeri libere, pentru care s-au.

Alegeri prezidentiale 2019 - Tariceanu,: Sunt foarte bucuros. Este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un independent la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, candidat sustinut de formatiunea sa, este cel mai bun inregistrat de un independent intr-o cursa pentru Presedintia Romaniei si crede ca acest lucru a fost datorat mesajului pe care Diaconu l-a avut, incercand sa explice alegatorilor cum se citeste Constitutia in cheia unui adevarat presedinte.

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate partiale judetul Satu Mare

Biroul Electoral Central prezinta rezultatele partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei programat duminica, 10 noiembrie. La nivelul judetului Satu Mare au fost date publicitatii urmatoarele rezultate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mult mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Barna: Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si am dovedit in aceasta campanie ca oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul in urma numararii voturilor, mentionand ca in diaspora inca se voteaza. Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si ceea ce am dovedit noi in aceasta campanie este ca da, oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica, a spus el.

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )