Libnet.ro
UNICEF

17:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul tarilor din DIASPORA cu cea mai mare prezenta la vot

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul tarilor din DIASPORA cu cea mai mare prezenta la vot

Peste saptemilioane de romani au votat pana in acest moment in Romania si in strainatate. Tarile cu cea mai mare prezenta la vot, pana in acest moment, sunt Italia, Marea Britanie, Spania,. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. Profilul alegatorului din diaspora

Romanii din diaspora voteaza duminica, pentru a treia zi consecutiv, pentru alegerile prezidentiale, iar prezenta este una foarte mare, depasindu-o cu mult pe cea de la primul tur al prezidentialelor din 2014. Cei mai multi dintre cei care au votat in strainatate sunt barbati, cu varsta intre 35 si 44 de ani.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta-record in diaspora in primul tur. Peste 250.000 de romani prezenti la urne in strainatate

Ritmul de vot din Diaspora s-a accelerat intrucat este zi libera.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta-record in diaspora in primul tur. Aproximativ 200.000 de romani prezenti la urne in strainatate

Ritmul de vot din Diaspora s-a accelerat intrucat este zi libera.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul celor mai surprinzatori candidati la alegerile prezidentiale dupa 1990. De la paranormalul Mudava, la candidatul-televiziune si pana in zilele noastre

In aproape 30 de ani de democratie mai mult sau mai putin originala, Romania nu a dus lipsa de candidati la alegerile prezidentiale. Cu exceptia scrutinului din 1990, primele alegeri libere, pentru care s-au.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti si-a vazut fiul mort pe lista de votare

Incident intr-o sectie de votare din Pitesti, sesizat catre Inspectoratul Judetean de Politie Arges. Un barbat a anuntat ca fiul mortfigura pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti a descoperit numele fiului sau mort, pe lista de votare

La o sectie de votare amenajata la Scoala Traian din Pitesti, un barbat care a mers sa voteze a constatat ca pe lista se afla si numele fiului sau, decedat in urma cu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Rezultate provizorii in diaspora, dupa numararea a 51 de sectii: Iohannis - 2.256 voturi, Barna - 2.249

ACTUALIZARE - Rezultate provizorii in diaspora, dupa numararea a 51 de sectii: Iohannis - 2. 256 voturi, Barna - 2. 249 ------------- * ACTUALIZARE - Peste 559. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne pana la ora 18,00 -------------- * ACTUALIZARE - Numarul total al votantilor din diaspora a trecut duminica de 500. 000 cea mai mare participare a romanilor din strainatate la un scrutin desfasurat in Romania. ------------- Numarul total al votantilor din diaspora a trecut duminica de 400. 000 cea mai mare participare a romanilor din strainatate la un scrutin desfasurat in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VIP-urile din puscarii VOTEAZA! Pe cine aleg Liviu Dragnea, Radu Mazare sau Sorin Blejnar

Peste 15. 000 de detinuti din Romania si-au exprimat dorinta de a vota. Printre acestia se afla si VIP-urile de la Parlament sau administratiile locale. Printre acestia, Liviu Dragnea, fost sef PSD, si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )