Libnet.ro
UNICEF

05:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VIP-urile din puscarii VOTEAZA! Pe cine aleg Liviu Dragnea, Radu Mazare sau Sorin Blejnar

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VIP-urile din puscarii VOTEAZA! Pe cine aleg Liviu Dragnea, Radu Mazare sau Sorin Blejnar

Peste 15. 000 de detinuti din Romania si-au exprimat dorinta de a vota. Printre acestia se afla si VIP-urile de la Parlament sau administratiile locale. Printre acestia, Liviu Dragnea, fost sef PSD, si. continuă pe B1

Alegeri Prezidentiale 2019. Votul din diaspora Live Update: rezultate, prezenta la vot, exit-poll

Romanii din diaspora vor putea sa voteze, in cadrul alegerilor prezidentiale, timp de 3 zile. Este o premiera pentru cei care locuiesc in strainatate si doresc sa isi exercite acest drept. Alegatorii din diaspora pot sa voteze pentru primul tur al prezidentialelor in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie 2019. Regula celor trei zile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegatorii din mai multe localitati din Delta Dunarii merg la vot cu barca

Tulcenii din unele localitati din Delta Dunarii trebuie sa treaca Dunarea cu barca pentru a ajunge duminica la sectiile de votare. Este cazul persoanelor din suburbia Tudor.

Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si ora la care le poti afla

Sondaj tip exit-poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si la ce ora le pot afla cetatenii romani? Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde Centrul de Sociologie si Regional CURS), in parteneriat cu Avangarde, realizeaza, ca in anii precedenti, la alegerile prezidentiale, cel mai bun sondaj .

EXIT-POLL Alegeri Prezidentiale 2019. Afla aici primele rezultate! Cine intra in turul doi al alegerilor prezidentiale?

EXIT-POLL Alegeri Prezidentiale 2019 Prezenta la urne in strainatate in cadrul scrutinului prezidential a depasit 500. 000 de alegatori. Duminica la 17:00 ora Romaniei votasera in total in afara tarii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Constanta, dosar penal pentru vot multiplu

O femeie in varsta de 62 de ani, din municipiul Constanta, este cercetata intr-un dosar penal pentru tentativa de vot multiplu la alegerile prezidentiale, dupa ce duminica a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora spulbera toate estimarile. Nimeni nu se astepta!

Numarul romanilor care au votat in strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale a depasit, duminica dimineata, pragul de 300. 000, potrivit datelor Biroului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora este in derulare in mai multe tari

La sectiile de votare din afara Romaniei organizate pentru alegerile prezidentiale au votat vineri pana la 07:00 ora Romaniei 130 de alegatori. Acestia si-au exprimat dreptul de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegator din Focsani sanctionat de politisti dupa ce a apelat la 112 pentru a reclama ca a fost impiedicat sa voteze

Un barbat din municipiul Focsani a fost sanctionat de politisti dupa ce a apelat in mod nejustificat la 122, reclamand faptul ca ar fi fost impiedicat sa voteze in sectia unde s-.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanca din Roma, dupa ce a iesit la vot: Acum s-a votat cum trebuie. Data trecuta am ajuns la spital

O romanca din Roma a povestit dupa ce a iesit de la vot ca de data aceasta organizarea a fost asa cum trebuie, pentru ca data trecuta era la coada, i s-a facut rau si a ajuns de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primarul din Ramnicu Valcea cheama oamenii la vot direct in turul 2. Localnicii sunt revoltati si il acuza de dezinformare!

in Ramnicu Valcea, au fost semnalate situatii cu anunturi legate de votarea din 24 noiembrie afisate inaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindentiale, din 10.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )