Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alegeri prezidentiale 2019 - Traian Basescu: Este momentul fundamental de schimb de generatie. Noi am facut ce am putut

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019 - Traian Basescu: Este momentul fundamental de schimb de generatie. Noi am facut ce am putut

Fostul presedinte Traian Basescu a votat duminica la Liceul Jean Monnet din Capitala, acolo unde a declarat ca aceste alegeri reprezinta un schimb de generatie. De asemenea, a indemnat tinerii sa iasa la vot pentur ca e momentul lor sa iasa. Au din ce alege. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj tinerilor, recomandandu-le sa iasa la vot pentru ca au pe cine alege. Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii, a spus Basescu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Carmen Iohannis: Este foarte important sa vina toti romanii la vot

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, i-a invitat pe romani sa iasa la vot, afirmand ca este foarte important ca toti romanii sa mearga sa voteze.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii. Trebuie sa vina generatia care sa indrepte tara spre prosperitate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a votat duminica, in jurul orei 11. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exprimat dreptul constitutional, europarlamentarul PMP a vorbit despre momentul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti a descoperit numele fiului sau mort, pe lista de votare

La o sectie de votare amenajata la Scoala Traian din Pitesti, un barbat care a mers sa voteze a constatat ca pe lista se afla si numele fiului sau, decedat in urma cu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde niciun roman nu a votat pana acum

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu a votat pana la aceasta ora niciun roman este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Ai grija sa NU te dea la stiri! Vezi ce este INTERZIS sa faci in sectia de VOTARE!

Alegeri prezidentiale 2019: Mai este extrem de putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele. in Romania se va putea vota doar duminica, 10 noiembrie, dar in diaspora vor fi 3 zile in care.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa rezultatele EXIT-POLL: Si maine e o zi!

Mircea Diaconu a sustinut o declaratie de presa in fata Ateneului, dupa rezultatele EXIT-POLL. Candidatul independent la prezidentiale sustine ca si maine este o zi si sugereaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )