Libnet.ro
UNICEF

13:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce trebuie sa faca alegatorii daca descopera nereguli la sectiile de vot

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce trebuie sa faca alegatorii daca descopera nereguli la sectiile de vot

STS a pus la dispozitie o linie call center pe toata perioada alegerilor, pentru romanii din tara si din diaspora. Alegatorii pot suna pentru a semnala neregulile de la urne sau. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce trebuie sa stie toti alegatorii din Romania

Alegatorii care nu stiu de ce sectie apartin, pot afla acest lucru de pe site-ul www. RegistrulElectoral. ro. Trebuie sa introduca CNP-ul, numele de familie si un cod de verificare afis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegatorii din mai multe localitati din Delta Dunarii merg la vot cu barca

Tulcenii din unele localitati din Delta Dunarii trebuie sa treaca Dunarea cu barca pentru a ajunge duminica la sectiile de votare. Este cazul persoanelor din suburbia Tudor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

Alegeri Prezidentiale 2019. Votul din diaspora Live Update: rezultate, prezenta la vot, exit-poll

Romanii din diaspora vor putea sa voteze, in cadrul alegerilor prezidentiale, timp de 3 zile. Este o premiera pentru cei care locuiesc in strainatate si doresc sa isi exercite acest drept. Alegatorii din diaspora pot sa voteze pentru primul tur al prezidentialelor in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie 2019. Regula celor trei zile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde trebuie sa votezi la prezidentiale. Afla AICI care e sectia ta de votare!

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale s-au deschis, duminica, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani. in tara, sunt organizate 18. 748 de sectii de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanca din Roma, dupa ce a iesit la vot: Acum s-a votat cum trebuie. Data trecuta am ajuns la spital

O romanca din Roma a povestit dupa ce a iesit de la vot ca de data aceasta organizarea a fost asa cum trebuie, pentru ca data trecuta era la coada, i s-a facut rau si a ajuns de.

Incidente alegeri prezidentiale 2019. FOTO: reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala

Imaginile uluitoare au fost publicate in mediul online, de catre un alegator. Reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala, fiind surprinsa intr-o asemenea ipostaza, in timpul alegerilor prezidentiale din aceasta duminica. Romanii care isi doresc sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al scrutinului din 10 noiembrie 2019, trebuie sa stie ca .

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de Sociopol. Rezultate de doi bani speranta pentru Dan Barna

Sondajul realizat de Sociopol e singurul care ii da mai multe sperante lui Dan Barna. Daca in cercetarile CURS-Avangarde si IRES il dau pe Barna la 6% in urma Vioricai.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarile PNL: Un candidat cade in forta la urne

Estimarea PNL la ora 14. 00 arata un candidat care revine in forta, arata cifrele obtinute pe surse de Antena 3. Daca Klaus Iohannis este in mod previzibil pe locul 1, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )