Libnet.ro
UNICEF

18:30

Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si ora la care le poti afla

Playtech Playtech,
Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si ora la care le poti afla

Sondaj tip exit-poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde. Cine publica primele date oficiale si la ce ora le pot afla cetatenii romani? Exit poll, alegeri prezidentiale 2019, IRES, CURS si Avangarde Centrul de Sociologie si Regional CURS), in parteneriat cu Avangarde, realizeaza, ca in anii precedenti, la alegerile prezidentiale, cel mai bun sondaj . continuă pe Playtech

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de Sociopol. Rezultate de doi bani speranta pentru Dan Barna

Sondajul realizat de Sociopol e singurul care ii da mai multe sperante lui Dan Barna. Daca in cercetarile CURS-Avangarde si IRES il dau pe Barna la 6% in urma Vioricai.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3, datele de la ora 22.30. Iohannis si Dancila merg in turul 2, Barna mai spera

Apar noi date ale exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat pentru Antena 3. Potrivit acestora, ierarhia se mentine: Klaus Iohannis - 39%, Viorica Dancila - 22. Dan Barna.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3. Iohannis, detasat in finala, surpriza COLOSALA in batalia pentru locul 2

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru un nou mandat la Cotroceni, arata datele EXIT-POLL-ului realizat de CURS -AVANGARDE pentru Antena 3. Dar batalia cea mai.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Estimari la ora 21.00. Verdict clar in privinta lui Dan Barna

Dan Barna pare sa fi pierdut lupta pentru finala prezidentialelor, dupa noile estimariEXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Potrivit.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele estimari ale alegerilor prezidentiale de duminica, la Antena 3

incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

EXIT-POLL Alegeri Prezidentiale 2019. Afla aici primele rezultate! Cine intra in turul doi al alegerilor prezidentiale?

EXIT-POLL Alegeri Prezidentiale 2019 Prezenta la urne in strainatate in cadrul scrutinului prezidential a depasit 500. 000 de alegatori. Duminica la 17:00 ora Romaniei votasera in total in afara tarii.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Veste ORIBILA pentru un candidat la presedintie

Urnele se inchid peste 45 de minute, dar unii candidati au trait intens ultimele ore, mai ales cei cu sanse la marea finala, alaturi de Klaus Iohannis. Principalii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )