Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE: Astazi este ultima zi de inregistrare pentru votul in strainatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE: Astazi este ultima zi de inregistrare pentru votul in strainatate

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Nici 5% romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Nici 5% din romanii din Diaspora nu s-au inscris la votul pentru alegerile prezidentiale. Astazi este ultima zi!

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora se mai pot inscrie pentru prezidentialele din noiembrie Doar 62.000 s-au inscris la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta

Miercuri este ultima zi in care alegatorii din diaspora se mai pot inscrie la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta la prezidentiale, insa exista posibilitatea ca Guvernul sa prelungeasca acest termen in urmatoarea sedinta de la Palatul Victoria.

Ambasadorul in Marea Britanie cere prelungirea termenului de inregistrare a romanilor din diaspora pentru votul prin corespondenta

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, face apel la Guvern si la Autoritatea Electorala sa aprobe prelungirea termenului de inregistrare a romanilor din strainatate, pentru votul prin corespondenta, precum si pentru solicitarea infiintarii sectiilor de votare.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro .

Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru angajatii afectati

Dupa ce ca sunt mici, nici nu intra pe card. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati Dezastru pentru mii de angajati.

Cum vrea Cristi Borcea sa scape din puscarie. Astazi, o zi decisiva pentru fostul sef de la Dinamo

Cristi Borcea nu mai poate sa stea departe de familie asa ca se gandeste sa scape de anii grei de inchisoare. Cum poate face acest lucru si care sunt demersurile care sunt deja in derulare pentru a putea taia din anii din spatele gratiilor? Cristi Borcea vrea sa scape de inchisoare Fostul finantator al clubului .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )