Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alegeri prezidentiale: cati romani din diaspora au votat de-a lungul anilor pentru alegerea presedintelui

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri prezidentiale: cati romani din diaspora au votat de-a lungul anilor pentru alegerea presedintelui

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand cu scrutinul din acest an. De asemenea, se observa ca in intervalul 1992-2004 nu exista diferente. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri Prezidentiale 2019. Votul din diaspora Live Update: rezultate, prezenta la vot, exit-poll

Romanii din diaspora vor putea sa voteze, in cadrul alegerilor prezidentiale, timp de 3 zile. Este o premiera pentru cei care locuiesc in strainatate si doresc sa isi exercite acest drept. Alegatorii din diaspora pot sa voteze pentru primul tur al prezidentialelor in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie 2019. Regula celor trei zile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora este in derulare in mai multe tari

La sectiile de votare din afara Romaniei organizate pentru alegerile prezidentiale au votat vineri pana la 07:00 ora Romaniei 130 de alegatori. Acestia si-au exprimat dreptul de.

Alegeri prezidentiale 2019. Prezenta la vot in diaspora

Peste 78. 000 de romani din diaspora au votat vineri pana la ora 19. 00 la alegerile prezidentiale 2019. Dintre acestia, 25. 000 au votat prin corespondenta, in timp ce peste 53. 000 au votat pe liste suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

Prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora se pregatesc sa mearga la urne. Unde sunt cele mai multe sectii de votare

Prezidentiale 2019. Mai sunt doar cateva ore si romanii din Diaspora vor merge la urne. Pentru prima oara, romanii din strainatate sunt asteptati la vot timp de trei zile: pe 8, 9 si 10 noiembrie. Pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primarul din Ramnicu Valcea cheama oamenii la vot direct in turul 2. Localnicii sunt revoltati si il acuza de dezinformare!

in Ramnicu Valcea, au fost semnalate situatii cu anunturi legate de votarea din 24 noiembrie afisate inaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindentiale, din 10.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

MAE: Aproximativ 90.000 de romani din diaspora au trecut pragul sectiilor de votare

Aproximativ 90. 000 de cetateni romani au votat, pana sambata la ora 10,00, in sectiile de votare deschise in afara granitelor, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Clotilde Armand semnaleaza cazuri de romani din diaspora care au trimis votul la Consulatul din Bonn si acum sunt informati ca votul nu este valabil, deoarece a fost trimis prea tarziu

Clotilde Armand USR) semnaleaza ca un roman din Germania i-a transmis ca exista mai multe cazuri de voturi prin corespondenta trimise la Consulatul Romaniei din Bonn iar votantii ar fi primit raspunsul ca votul lor nu ar fi valabil, deoarece a ajuns prea tarziu.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )