Libnet.ro
UNICEF

21:45

ALEGERI PREZIDENTIALE. Ministerul Afacerilor Externe, propuneri de ultima ora pentru votul din strainatate

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE. Ministerul Afacerilor Externe, propuneri de ultima ora pentru votul din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta o prima lista de propuneri pentru sediile sectiilor de votare din strainatate. continuă pe Antena3

Proteste si blocaje in circulatie in Hong Kong. Ministerul Afacerilor Externe, AVERTISMENT pentru romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca inHong Kong ca, pe parcursul ultimelor luni, au avut loc o serie de proteste,.

Ministerul de Externe creste substantial numarul sectiilor de votare din diaspora pentru prezidentiale. Acestea aproape se dubleaza in principalele state cu comunitati mari de romani

Ministerul Afacerilor Externe ia masuri importante pentru a incerca sa evite la alegerile prezidentiale dezastrul de acum 5 ani sau cel de la europarlamentarele si referendumul din 26 mai. Astfel, MAE a transmis .

MAE emite o atentionare de calatorie pentru Irlanda. Cu ce se pot confrunta cei care calatoresc acolo

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de ploaie torentiala si rafale de vant puternic pentru mai multe regiuni din Irlanda. Regiunile.

INTERVIU BURSA: RAED ARAFAT, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, SEFUL DEPARTAMENTULUI PENTRU SITUATII DE URGENTA: Aglomeratia de la Urgente arata un sistem medical defectuos

Valoarea totala a investitiilor pentru 2015-2022 - 900 milioane euro * Medicii care lucreaza atat in sectorul public, cat si in cel privat duc la o capusare a sistemului public si la o disfunctionalitate in interiorul acestuia Portile sistemului sanitar au fost inchise una dupa cealalta, in contextul in care numarul pacientilor care pot fi vazuti de medicii de familie a fost redus si este nevoie de plata contributiilor la bugetul asigurarilor de sanatate pentru a avea acces in sistem, considera Raed Arafat, secretar de stat in ministerul afacerilor interne, seful departamentului pentru situatii de urgenta.

Schimbare de ultima ora la Digi 24. Ce se intampla la conducerea televiziunii de stiri

Inca o schimbare se produce in redactia postului de televiziune Digi 24, incepand cu data de 1 octombrie 2019. Noul director editorial va fi jurnalistul Dumitru Rahau, care ii va lua locul Cristinei Airabedian, cea care a condus redactia din pozitia de redactor sef. Schimbare de ultima ora la Digi 24. Dumitru Rahau va fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )