Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALEGERI PREZIDENTIALE. Primele rezultate din Noua Zeelanda din numaratoarea paralela USR-PLUS

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE. Primele rezultate din Noua Zeelanda din numaratoarea paralela USR-PLUS

Primele rezultate la alegerile prezidentiale auvenit din Auckland, Noua Zeelanda, a spus deputatul USR Catalin Drula. Barna - 47,6% Iohannis - 27,2% Dancila - 5,2% Diaconu - 4,2% Votul s-a. continuă pe Antena3

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

Catalin Drula (USR): Primele rezultate, Auckland, Noua Zeelanda - Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanti)

Catalin Drula, coordonatorul campaniei USR, anunta primele rezultate ale votului la o sectie din strainatate, in Auckland, Noua Zeelanda, rezultate din numaratoarea paralela a Aliantei USR-PLUS.

Vot disapora, alegeri prezidentiale 2019. Romanii din Noua Zeelanda se pregatesc sa mearga la vot

In cateva ore romanii din diaspora vor participa la votul pentru alegerile prezidentiale 2019. Primii care vor pune stampila pe vot vor fi romanii din Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde sectiile de votare de vor deschide de la ora 1. 00 noaptea ora Romaniei). Adevarul va va prezenta live rezultatele si prezenta la vot.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

Alegeri Prezidentiale 2019. Votul din diaspora Live Update: rezultate, prezenta la vot, exit-poll

Romanii din diaspora vor putea sa voteze, in cadrul alegerilor prezidentiale, timp de 3 zile. Este o premiera pentru cei care locuiesc in strainatate si doresc sa isi exercite acest drept. Alegatorii din diaspora pot sa voteze pentru primul tur al prezidentialelor in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie 2019. Regula celor trei zile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegatorii din mai multe localitati din Delta Dunarii merg la vot cu barca

Tulcenii din unele localitati din Delta Dunarii trebuie sa treaca Dunarea cu barca pentru a ajunge duminica la sectiile de votare. Este cazul persoanelor din suburbia Tudor.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate provizorii dupa centralizarea rezultatelor din peste 86% din sectiile de votare: Klaus Iohannis 36%, Viorica Dancila 24,45%

Autoritatea Electorala Permanenta a reusit centralizarea rezultatelor din peste 86% din sectiile de votare, iar potrivit rezultatelor provizorii, Klaus Iohannis a obtinut.

REZULTATE PARTIALE ALEGERI PREZIDENTIALE, dupa votul din 30 de sectii din strainatate: Dan Barna pe primul loc, cu 42,55%, urmat de Klaus Iohannis, cu 36,2%

Conform datelor AEP, dupa numararea voturilor din 30 de sectii din 23 de state, respectiv 3056 de voturi, pe primul loc se afla Dan Barna, cu 42,5%, iar pe locul al.

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate partiale in judetul Hunedoara

Alegeri prezidentiale 2019, in judetul Hunedoara. Biroul Electoral Central prezinta rezultatele partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei programat duminica, 10 noiembrie.

Sectiile de peste hotare au fost oficial deschise: Romanii de pretutindeni au inceput sa voteze pentru Presedintele Romaniei Cei din Noua Zeelanda au fost primii

UPDATE Votul la alegerile pentru desemnarea Presedintelui Romaniei a inceput in strainatate, vineri, 8 noiembrie, la Auckland, in Noua Zeelanda, la ora 01. 00, ora Romaniei ora 12. 00 ora locala), la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )