Libnet.ro
UNICEF

10:00

Catalin Drula (USR): Primele rezultate, Auckland, Noua Zeelanda - Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanti)

Hotnews Hotnews,
 Catalin Drula (USR): Primele rezultate, Auckland, Noua Zeelanda - Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanti)

Catalin Drula, coordonatorul campaniei USR, anunta primele rezultate ale votului la o sectie din strainatate, in Auckland, Noua Zeelanda, rezultate din numaratoarea paralela a Aliantei USR-PLUS. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE. Primele rezultate din Noua Zeelanda din numaratoarea paralela USR-PLUS

Primele rezultate la alegerile prezidentiale auvenit din Auckland, Noua Zeelanda, a spus deputatul USR Catalin Drula. Barna - 47,6% Iohannis - 27,2% Dancila - 5,2% Diaconu - 4,2% Votul s-a.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora. Rasturnare de situatie fara precedent

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook o numaratoare paralela a rezultatelor de la votul din Auckland, Noua Zeelanda.

Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora. Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2%

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook o numaratoare paralela a rezultatelor de la votul din Auckland, Noua Zeelanda. Potrivit acestuia, Dan Barna a obtinut 47,6% din voturi, Klaus Iohannis 27,2, fiind urmati la mare distanta de Viorica Dancila si Mircea Diaconu.

Primele voturi din diaspora. Romanii din Noua Zeelanda, Japonia sau Afganistan si-au ales presedintele. Cati oameni au votat in Chisinau pana la ora aceasta

Primii romani din diaspora care au votat la alegerile prezidentiale din 2019 au fost cei din Auckland, Noua Zeelanda, unde, in prezent, s-au prezentat la urne 19 romani. in contextul in care votul din strainatate se desfasoara pe parcursul a trei zile, si diaspora din mai multe tari, precum Afganistan, Japonia sau Turcia a inceput puna stampila pentru presedinte.

Vot disapora, alegeri prezidentiale 2019. Romanii din Noua Zeelanda se pregatesc sa mearga la vot

In cateva ore romanii din diaspora vor participa la votul pentru alegerile prezidentiale 2019. Primii care vor pune stampila pe vot vor fi romanii din Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde sectiile de votare de vor deschide de la ora 1. 00 noaptea ora Romaniei). Adevarul va va prezenta live rezultatele si prezenta la vot.

Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora: Cum au votat romanii din Noua Zeelanda

Au aparut primele rezultate ale votului din Diaspora. Seful campaniei prezidentiale a lui Dan Barna USR-PLUS), Catalin Drula, anunta pe Facebook ca situatia voturilor dupa inchiderea sectieidin.

Dan Barna castigator in Noua Zeelanda cu 47,6 %

Catalin Drula:Rezultatele provin din numaratoarea paralela USR PLUS.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noua Zeelanda, prima tara in care s-a incheiat procesul de votare

Noua Zeelanda este prima tara unde procesul de votare s-a incheiat. Sectia de votare din Auckland, prima deschisa in Diaspora, s-a inchis, duminica, la ora locala 21. 00, ora Romania, informeaza.

Sectiile de peste hotare au fost oficial deschise: Romanii de pretutindeni au inceput sa voteze pentru Presedintele Romaniei Cei din Noua Zeelanda au fost primii

UPDATE Votul la alegerile pentru desemnarea Presedintelui Romaniei a inceput in strainatate, vineri, 8 noiembrie, la Auckland, in Noua Zeelanda, la ora 01. 00, ora Romaniei ora 12. 00 ora locala), la.

Diaspora voteaza. Prima sectie a fost deschisa in Noua Zeelanda

Prima sectie de votare s-a deschis in Auckland din Noua Zeelanda, vineri, 01. 00 ora Romaniei, echivalentul orei locale 12. La alegerile prezidentiale din acest an au fost organizate 835 de sectii de votare pentru romanii din strainatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )