Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Peste 500 de persoane sunt asteptate la sectia de vot de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale in Republica Moldova. Peste 500 de persoane sunt asteptate la sectia de vot de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Comisia Electorala Centrala CEC) din Republica Moldova a deschis pentru alegerile prezidentiale, din 30 octombrie 2016, 100 de sectii de votare in strainatate. Dintre acestea 11 sectii de votare au fost organizate in Romania, pentru persoanele care au cetatenie moldoveneasca iar una din ele este infiintata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau. Peste 500 de persoane sunt asteptate la vot. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale Republica Moldova: Pro-rusul Igor Dodon, sanse mari sa castige TURUL 2. Cum sta in sondaje Maia Sandu

Potrivit datelor Barometrului Opiniei Publice, favorit la castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este Igor Dodon. Acesta are un avantaj considerabil in sondaje in fata oricarui.

Cetatenii Republicii Moldova isi pot alege presedintele la sectia de vot de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau

Comisia Electorala Centrala CEC) din Republica Moldova a deschis pentru alegerile prezidentiale, din 30 octombrie 2016, 100 de sectii de votare in strainatate. Dintre acestea 11 sectii de votare au fost organizate in Romania, pentru persoanele care au cetatenie moldoveneasca iar una din ele este infiintata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau. Peste 500 de persoane sunt asteptate la vot.

O misiune a Parlamentului European va participa la monitorizarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

O misiune a Parlamentului European va participa la monitorizarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, care sunt programate sa aiba loc in data de 30 octombrie, informeaza europarlamentarul roman Siegfried Muresan.

Sondaj: Favoritii alegerilor din Republica Moldova sunt Igor Dodon si Maia Sandu

Presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon, si lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sunt favoritii cursei prezidentiale din Republica Moldova, arata Barometrul de Opinie Publica realizat in octombrie.

Alegeri Republica Moldova. Daca va castiga, Dodon va face prima vizita la Moscova

Favorit, potrivit ultimelor sondaje, in cursa prezidentiala din Republica Moldova, presedintele Partidului Socialist, Igor Dodon, a declarat pentru cotidianul rus Izvestia ca Republica Moldova are nevoie de un parteneriat strategic si de imbunatatirea relatiilor cu Rusia.

Alegeri Republica Moldova. Cat au cheltuit pana acum candidatii la cea mai inalta functie din stat

Democratul Marian Lupu a cheltuit pana acum circa 15 milioane de lei, spre deosebire de Andrei Nastase, fostul sau rival care s-a retras in favoarea Maiei Sandu, care nu a scos din buzunar niciun leu. Adevarul a alcatuit un top al cheltuielilor inregistrate, pana acum, in campania electorala din Republica Moldova.

Maia Sandu ii raspunde lui Vlad Plahotniuc, dupa ce acesta a anuntat ca o va sustine in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova: Stiind ca murdareste tot ce atinge, el vine cu ideea de a ma sprijini

Omul de afaceri si prim-vicepresedintele Partidului Democrat PDM) Vlad Plahotniuc sustine ca Republica Moldova trebuie condusa de un presedinte pro-european. Maia Sandu a respins, marti dupa-amiaza, declaratiile omului de afaceri.

Vlad Plahotniuc anunta ca o va sustine pe Maia Sandu, in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Omul de afaceri si prim-vicepresedintele Partidului Democrat PDM) Vlad Plahotniuc sustine ca Republica Moldova trebuie condusa de un presedinte pro-european.

Probleme pentru Apple in Republica Moldova: Companiei americane i-a fost refuzata inregistrarea brandului iwatch

In decembrie 2013, gigantul Apple a depus in Republica Moldova o cerere privind inregistrarea brandului iwatch. insa, acestia s-au lovit de un refuz provizoriu ca urmare a opozitie.

Surse: SUA ancheteaza un furt major din bancile din Republica Moldova

Statele Unite desfasoara o ancheta privind presupusele activitati de coruptie in legatura cu furtul miliardului de dolari din banci din Republica Moldova, potrivit unui fost functionar guvernamental moldovean si unui parlamentar american, citati de The Wall Street Journal WSJ).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )