Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Primul lider al UE care l-a felicitat pe Donald Trump, pentru victorie

B1 B1,
Alegeri prezidentiale SUA 2020. Primul lider al UE care l-a felicitat pe Donald Trump, pentru victorie

Lupta este foarte stransa, la alegerile prezidentiale din SUA. Ambii candidati, Donald Trump si Joe Biden se considera deja invingatori, alaturi de taberele lor, iar europenii reactioneaza inainte de. continuă pe B1

LIVE UPDATE: Alegeri prezidentiale SUA. Primele voturi au fost deja numarate. Cine a castigat

LIVE UPDATE Alegeri prezidentiale SUA 2020. Campania electorala a candidatilor s-a incheiat si a venit momentul ca cetatenii Statelor Unite ale Americii sa-si aleaga presedintele pentru urmatorii 4 ani. Joe.

Alegeri prezidentiale SUA. Cati electori trebuie sa castige un candidat pentru a deveni presedinte

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii se desfasoara de o maniera unica in lume, locatarul de la Casa Alba fiind ales, de fapt, indirect de cetateni, prin intermediul electorilor. Criticii.

Alegeri SUA 2020. Florida, statul care il mentine in cursa pe Trump

Florida a fost unul dintre cele mai disputate state din alegerile prezidentiale din Statele Unite. Castigatorul acestui stat are sanse mari sa devina invingatorul final.

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

Horoscop 3 noiembrie 2020. Singura zodie care azi are parte de castiguri substantiale

Astrele vin cu noi previziuni pentru zodii pentru ziua de 3 noiembrie 2020. Una dintre zodii are parte de castiguri substantiale. Ce se intampla cu restul nativilor horoscopului? Horoscop 3 noiembrie 2020. Previziunile astrelor pentru cei 12 nativi Berbec Cineva apropiat din grupul de prieteni sau din familie te va ajuta sa-ti ridici moralul.

Alegeri SUA 2020. Slovenul Janez Jansa, primul sef de guvern din UE care se grabeste sa-l felicite pe Trump pentru inca 4 ani

Prim-ministrul sloven Janez Jansa este primul sef de guvern din Uniunea Europeana care l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria clamata de acesta la alegerile prezidentiale din SUA, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020 Ziua decisiva: Trump si Biden isi disputa azi presedintia Americii. Cei doi si-au incheiat campania in statele cheie- VIDEO

Presedintele Donald Trump si rivalul democrat Joe Biden au dat electoratului luni un ultim impuls in statele-cheie inaintea scrutinului care are loc marti, in timp ce echipele de campanie se pregatesc de dispute post-electorale care ar putea prelungi alegerile prezidentiale, transmite Reuters, citata de Agerpres. Candidatul republican Donald Trump, care se afla pe locul al doilea in sondajele de opinie nationale, a continuat cu atacurile nefondate referitoare la exprimarea votului prin corespondenta si a sugerat ca va trimite avocati daca statele vor continua sa numere voturi dupa ziua alegerilor. Trump incearca sa evite sa devina primul presedinte in exercitiu care pierde alegerile pentru un al doilea mandat dupa colegul republican George H. Bush in 1992.

Donald Trump lamureste lucrurile. in ce conditii isi va declara victoria in alegeri actualul presedinte al SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a adus, marti, clarificari asupra conditiilor in care isi va declara victoria in alegeri, in urma scrutinului prezidential din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020 Ziua decisiva: Trump si Biden isi disputa azi presedintia Americii. Se asteapta o prezenta record la vot. VIDEO

Milioane de americani merg marti la vot pentru a-si exprima optiunea privind presedintele Americii pentru urmatorii patru ani. Asta in conditiile in care, in contextul pandemiei de coronavirus, numarul celor care au votat deja a atins cote record. Presedintele Donald Trump si rivalul democrat Joe Biden au dat electoratului luni un ultim impuls in statele-cheie, in timp ce echipele de campanie se pregatesc de dispute post-electorale care ar putea prelungi alegerile prezidentiale. 50: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare21. 25: FBI ancheteaza o serie de apeluri automatizate care ii indeamna pe americani sa stea acasa in ziua alegerilor20:05 Peste 100 de milioane de americani au votat anticipat in cadrul alegerilor prezidentiale din SUA.

Digi24: Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA 2020. Cand vom sti cu certitudine cine a castigat mandatul la Casa Alba

Desi presedintele Donald Trump a incercat sa isi declare victoria in alegeri inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, cursa continua sa fie extrem de stransa mai ales in Michigan, Wisconsin si Pennsylvania. Legea federala americana prevede un calendar specific al alegerilor, iar numaratoarea voturilor ar putea dura.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )