Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Rezultatele finale intarzie sa fie anuntate. Voturile din Georgia se vor renumara

B1 B1,
Alegeri prezidentiale SUA 2020. Rezultatele finale intarzie sa fie anuntate. Voturile din Georgia se vor renumara

Statul american Georgia va renumara voturile. Brad Raffensperger, secretarul de stat al Internelor, a precizat ca procedura va avea loc dupa rezultatul final si ar putea dura cateva zile. Cu o diferenta. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Cand vom afla rezultatele finale si cum arata cifrele, in prezent

Joe Biden si Donald Trump inca isi disputa fotoliul de la Casa Alba. Lupta dintre cei doi este in continuare apropiata, cu un avantaj din partea candidatului democrat. Potrivit datelor din SUA, Biden conduce la.

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Primul lider al UE care l-a felicitat pe Donald Trump, pentru victorie

Lupta este foarte stransa, la alegerile prezidentiale din SUA. Ambii candidati, Donald Trump si Joe Biden se considera deja invingatori, alaturi de taberele lor, iar europenii reactioneaza inainte de.

LIVE UPDATE: Alegeri prezidentiale SUA. Primele voturi au fost deja numarate. Cine a castigat

LIVE UPDATE Alegeri prezidentiale SUA 2020. Campania electorala a candidatilor s-a incheiat si a venit momentul ca cetatenii Statelor Unite ale Americii sa-si aleaga presedintele pentru urmatorii 4 ani. Joe.

ALEGERI SUA: Facebook vrea sa limiteze anuntarea unei victorii inainte de rezultatele finale

Facebook a anuntat o serie de masuri pentru a garanta integritatea alegerilor prezidentiale de marti din Statele Unite, inclusiv prin limitarea difuzarii oricarui anunt de victorie inainte ca rezultatele finale sa fie cunoscute.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump s-a declarat invingator inainte de numararea tuturor voturilor: Vom merge la Curtea Suprema

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat invingator in alegerile prezidentiale inainte ca toate voturile sa fie numarate in mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus din nou ca se incearca fraudarea votului si ca va sesiza Curtea Suprema.

Alegeri SUA 2020 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden. S-ar putea ca Trump sa reuseasca

Arizona, fief republican la ultimele cinci alegeri prezidentiale, ce are 11 voturi in Colegiul Electoral al Statelor Unite a fost deja numarat de unele televiziuni si ziare in dreptul lui Biden, desi democratul are doar 2,4% in fata lui Trump, in conditiile in care au fost numarate doar 86% dintre voturile de marti.

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

Alegeri SUA 2020. AFP: Situatia numararii voturilor in cele cinci state-cheie care tin SUA cu sufletul la gura

Rezultatul alegerilor prezidentiale este suspendat in continuare, vineri, de rezultatele in cateva state-cheie, in care numararea voturilor nu s-a incheiat ti in care cursa este prea stransa pentru a se declara un invingator, relateaza AFP, care prezintasituatia in fiecare dintre aceste state.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Digi24: Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA 2020. Cand vom sti cu certitudine cine a castigat mandatul la Casa Alba

Desi presedintele Donald Trump a incercat sa isi declare victoria in alegeri inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, cursa continua sa fie extrem de stransa mai ales in Michigan, Wisconsin si Pennsylvania. Legea federala americana prevede un calendar specific al alegerilor, iar numaratoarea voturilor ar putea dura.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )