Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegeri prezidentiale SUA. Donald Trump vs. Joe Biden: Ce spun sondajele cu 5 zile inainte de scrutinul istoric din Statele Unite

B1 B1,
Alegeri prezidentiale SUA. Donald Trump vs. Joe Biden: Ce spun sondajele cu 5 zile inainte de scrutinul istoric din Statele Unite

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, cel mai asteptat scrutin electoral de pe planeta, va avea loc peste doar cateva zile. Diverse scenarii sunt abordate in spatiul public de politologi,. continuă pe B1

Alegeri SUA 2020 George...Trump? Joe Biden pare sa-l confunde pe Trump cu fostul presedinte George W. Bush

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, a parut sa-l confunde pe presedintele in exercitiu, Donald Trump, cu fostul presedinte republican George W. Bush in timpul unui eveniment de strangere de fonduri sustinut duminica, relateaza NY Post.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Pe cine prefera militarii americani

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden este preferatul personalului militar american activ, dar adversarul sau republican Donald Trump se bucura de un sprijin mai mare in randul veteranilor, arata un sondaj prezentat de Business Insider cu o saptamana inainte de alegerile din Statele Unite.

SUA alegeri 2020. Trump sau Biden, ce spun sondajele in statele-cheie. Cand vom afla castigatorul?

In ultima saptamana ramasa pana la alegerile prezidentiale din SUA din 3 noiembrie, avansul lui Joe Biden a avut o usoara scadere la nivel national, iar Trump inca poate castiga, in functie de ce state cheie, respectiv ce state care au votat in 2016 cu Hillary Clinton, obtine sau poate intoarce din drum.

EXCLUSIV Politolog: Donald Trump va castiga en fanfare alegerile din SUA. Greselile facute de Joe Biden si staff-ul democrat

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile din Statele Unite ale Americii. Donald Trump si Joe Biden si-au exprimat fiecare punctelede vedere pe marginea celor mai fierbinti subiecte de interes in.

Site-ul de campanie al lui Donald Trump, piratat de hackeri. Cine s-a aflat in spatele atacului

Site-ul de campanie al presedintelui SUA, Donald Trump, a fost piratat pentru scurt timp marti, cu doar o saptamana inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, scrie nbcnews. com Site-ul de.

VIDEO Alegeri SUA 2020: Joe Biden a votat anticipat in Delaware

Joe Biden, candidatul democrat la Casa Alba, a votat anticipat miercuri in orasul natal Wilmington, Delaware, pentru alegerile prezidentiale in care il are drept contracandidat pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP.

Joe Biden l-a confundat pe Donald Trump cu George W. Bush

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA a rostit gresit numele contracandidatului sau, Donald Trump, pe care l-a confundat cu George W. Bush, fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, in perioada 2001-2009.

Alegeri SUA 2020. De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondenta? Cateva detalii de la un expert american despre tipul de vot care ar putea schimba balanta alegerilor

Castigatorul alegerilor prezidentiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. Asta pentru ca o mare parte din voturi in acest an vin prin corespondenta, iar expertii se asteapta ca voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total. Fata de aceasta modalitate de vot, presedintele Donald Trump s-a pozitionat foarte vehement impotriva si a acuzat fraude inca dinaintea perioadei de alegeri. Un profesor american in stiinte politice dintr-un stat puternic republican face radiografia sistemului de vot prin corespondenta.

Fiul lui Joe Biden a pozat erotic! Imaginile cu el, gol-pusca, au scapat pe net inainte de alegeri

Un nou posibil scandal se intrevede in familia lui Joe Biden. Presupuse casete cu Hunter Biden au fost incarcate pe un site chinezesc. Presa americana spun ca site-ul ar avea legaturi cu Steve Bannon. GTV publica imagini socante cu fiul lui Joe Biden Pe platforma video chineza GTV au fost partajate mai multe videoclipuri si .

Donald Trump, victorie importanta cu cateva zile inainte de alegeri: Senatul SUA a confirmat-o pe Amy Coney Barrett la Curtea Suprema

Presedintele american Donald Trump a inregistrat o victorie majora cu cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie, dupa ce majoritatea republicana din Senatul american a confirmat-o pe Amy.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )