Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden califica drept jenant refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea: Am inceput deja tranzitia de putere

B1 B1,
Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden califica drept jenant refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea: Am inceput deja tranzitia de putere

Presedintele ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, sustine ca refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale este jenant, precizand ca procedurile privind. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Cand vor fi anuntate, de fapt, rezultatele finale

Joe Biden a fost anuntat drept castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite ale Americii 2020, in presa din intreaga lume. Democratul ar fi castigat ultimele state-cheie, in timp ce Donald Trump.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de Covid-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

VIDEO Modul inedit in care actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit victoria lui Joe Biden pe strazile din Boston

Joe Biden a devenit al 46-lea presedinte al SUA, acesta invingandu-l pe Donald Trump. Actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit intr-un mod unic pe strazile din Boston, iar postarea a adunat peste un milion de like-uri pe contul de Instagram al celor de la People.

JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Purtarea mastii nu este o declaratie politica , a afirmat astazi presedintele ales al SUA, Joe Biden, care si-a and implorat and compatriotii sa se protejeze pe ei insisi si sa-i protejeze si pe ceilalti in fata epidemiei de COVID-19.

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

ALEGERI SUA: Viktor Orban, l-a felicitat pe Joe Biden si i-a urat sanatate

Premierul ungar Viktor Orban i-a urat duminica sanatate si succes presedintelui ales al SUA, Joe Biden, dupa ce victoria acestuia a fost anuntata pe toate canalele media americane.

ALEGERI SUA: Benjamin Netanyahu il felicita pe Joe Biden si ii multumeste lui Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al SUA, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari.

Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucuresti si membru in board-ul Fondului Proprietatea, cooptat de Joe Biden in echipa de tranzitie

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, anuntat de media americana drept castigator al scrutinului, l-a cooptat pe Mark Gitenstein, fost ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, in echipa sa de.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )