Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Cand vor fi anuntate, de fapt, rezultatele finale

B1 B1,
Alegeri prezidentiale SUA 2020. Cand vor fi anuntate, de fapt, rezultatele finale

Joe Biden a fost anuntat drept castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite ale Americii 2020, in presa din intreaga lume. Democratul ar fi castigat ultimele state-cheie, in timp ce Donald Trump. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale Moldova 2020. Klaus Iohannis, mesaj ferm de sustinere pentru Maia Sandu

Duminica, 15 noiembrie, va avea loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Cu acest prilej, Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm de sustinere pentru candidatul pro-occidental, Maia.

Rezultate Rezidentiat 2020. Cand vor fi afisate notele

Examenul de Rezidentiat va avea loc in data de 15 noiembrie 2020. Candidatii pot sustine examenul in 6 centre universitare: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Cluj Napoca si Targu Mures. Anul.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu David Levine (Alianta pentru Garantarea Democratiei)

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel a vorbit cu David Levine Alianta pentru Garantarea Democratiei) despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Dale Hedin, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel si Bianca Guruita i-au luat un interviu lui Dale Hedin, cu privire la subiectul fraudarii alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

Alegeri prezidentiale in SUA: Cum poate fi interpretata lipsa de reactie a unor lideri mondiali. Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan sau Xi Jinping pastreaza inca tacerea dupa alegerea lui Joe Biden

La doua zile de la anuntul privind victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din SUA, sunt inca lideri mondiali care n-au avut inca nicio reactie in urma acestui deznodamant. Presedintele ru.

Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden califica drept jenant refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea: Am inceput deja tranzitia de putere

Presedintele ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, sustine ca refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale este jenant, precizand ca procedurile privind.

Vesti proaste pentru bugetari. Ce se intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa

Sunt vesti proaste pentru bugetari dupa ce s-a aflat ce intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa. Astfel, mai multe sporuri ale angajatilor de la stat vor disparea din momentul in care o parte dintre ei vor incepe sa lucreze de acasa. Soc printre bugetari. Acestia vor pierde sporurile de munca daca raman .

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Stacie Borrello, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alina Anghel si Bianca Guruita au realizat un interviu online cu Stacie Borrello, cu privire la ce se intampla si ce urmeaza sa se intample in Statele Unite ale Americii, dupa alegerile prezidentiale.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Rusia sustine ca alegatorii au fost dusi in masa catre un numar fara precedent de sectii din Europa si SUA, dar se arata gata sa colaboreze cu castigatorul

Ministerul de Externe al Rusiei sustine ca in finala alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este important sa se evite repetarea situatiilor care au avut loc in primul tur, iar printre acestea se.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )