Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alegeri SUA 2016.Donald Trump recunoaste ca Obama s-a nascut pe teritoriul Statelor Unite

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016.Donald Trump recunoaste ca Obama s-a nascut pe teritoriul Statelor Unite

Reprezentantii campaniei republicane au anuntat joi noapte ca miliardarul Donald Trump, unul dintre liderii miscarii birther, care pune la indoiala cetatenia americana a presedintelui, crede de fapt ca Barack Obama s-a nascut pe teritoriul Statelor Unite. Anuntul este unul extrem de important, incat indica renuntarea la un subiect al campaniei exploatat pana acum de republican, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIE Alegeri SUA 2016. Batalia Trump-Hillary, cine e mai sanatos?

Pentru a pune capat speculatiilor legate de starea lor de sanatate, cei doi candidati la Casa Alba cei mai varstnici de pana acum au dat informatii actualizate din dosarele lor medicale.

Alegeri SUA 2016. Procurorul General din New York a lansat o investigatie impotriva Fundatiei Donald J. Trump

Procuratura New Yorkului a lansat o investigatie impotriva Donald J. Trump Foundation, o organizatie de caritate inregistrata pe numele candidatului republican la alegerile prezidentiale americane. Aceasta nu este prima ancheta care vizeaza o organizatie a miliardarului republican, care va ajunge in fata instantei intr-un dosar privind frauda comisa la Universitatea Trump, transmite DPA.

Alegeri SUA 2016. Obama si Bill ii tin locul lui Hillary Clinton in campanie

In timp ce in SUA comentariile continua pe tema bolii candidatului democrat la presedintie, Hillary Clinton, presedintele Barack Obama a fost nevoit sa mearga in campanie pentru ea in Philadelphia, inaintea unei etape la New York, iar fostul presedinte Bill Clinton ii va tine locul in California.

Alegeri SUA 2016. Cine o va inlocui pe Hillary Clinton daca se va retrage din cursa prezidentiala

Problemele de sanatate ale candidatei democrate la Casa Alba Hillary Clinton starnesc ingrijorari in tabara sa. Potrivit unui jurnalist american, Partidul Democrat are doua nume pe lista pentru inlocuirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite daca aceasta renunta la cursa pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016. Ce s-ar intampla daca Hillary Clinton sau Donald Trump si-ar retrage candidatura

Ce s-ar intampla daca vreunul dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite s-ar retrage brusc din cursa?.

VIDEO. Lupta pentru presedintia SUA se duce in analize medicale. Donald Trump si le prezinta intr-un show TV marca Dr Oz, dupa ce ale lui Hillary Clinton au fost publicate

O parte din rezultatele ultimului control medical al lui Donald Trump vor fi prezentate intr-un episod al show-ului TV, pe care magnatul l-a inregistrat miercuri si care va fi difuzat joi. Dezvaluirile lui Trump vin dupa ce medicul contracandidatei sale, Hillary Clinton, a dat publicitatii o screisoare de doua pagini, care reflecta starea buna de sanatate a fostei prime doame a SUA.

Donald Trump, episod jenant intr-o biserica din SUA. Cum a reactionat cand un pastor i-a intrerupt discursul VIDEO

Donald Trump a fost intrerupt de un pastor, intr-o biserica metodista, dupa ce discursul sau incepuse sa devina un atac la adresa contracandidatei Hillary Clinton, scrie CNN. Pastorul Faith.

Donald Trump si-a facut publice analizele medicale: Ma simt ca la 30 de ani

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, a dezvaluit, miercuri seara, o parte din rezultatele ultimului control medical, potrivit Agerpres. Conform stafului sau de campanie, Trump a.

Donald Trump a oferit mai multe detalii despre sanatatea sa presei: Candidatul republican ia medicamente anticolesterol si este supraponderal

Candidatul republican la functia de presedinte al SUA, Donald Trump, ia medicamente pentru scaderea nivelului colesterolului si este supraponderal, conform buletinului medical oferit cotidianului The Washington.

Avertismentul facut de presedintele Parlamentului European: Daca va castiga Donald Trump, toata lumea este in pericol

O victorie a lui Donald Trump la presedintia SUA ar fi problematica pentru lumea intreaga si ar incuraja afirmarea unor politicieni dupa chipul si asemanarea lui in Europa, a avertizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )