Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alegeri SUA 2020. Americanii au inceput deja sa isi voteze viitorul presedinte

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Americanii au inceput deja sa isi voteze viitorul presedinte

Alegatorii americani din Minnesota au stat vineri la coada pentru a vota anticipat la alegerile prezidentiale programate pe 3 noiembrie, in timp ce atat Donald Trump cat si contracandidatul sau democrat Joe Biden urmau sa faca vizite de campanie in acest stat. Alte trei state americane ofera posibilitatea ca cetatenii sa isi exprime dreptul de a-si alege presedintele in centrele de vot, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump posteaza un clip trucat pentru a insinua ca Joe Biden insulta politia. Reactia Twitter

Presedintele american Donald Trump a postat miercuri pe Twitter un videoclip trucat in care adversarul sau, democratul Joe Biden, pune pe telefon, pe o scena o piesa rap care insulta politia, relateaza AFP.

Proiectul 1619 a inceput deja. Ce este el si de ce toata lumea trebuie sa il citeasca

Lupta pentru Proiectul 1619 nu este despre fapte. Proiectul este o disputa intre un mic grup de carturari si autorii numarului revistei The New York Times Magazine. Polemica reprezinta un dezacord fundamental cu privire la traiectoria societatii americane. Proiectul 1619 a inceput deja Pe 19 august anul trecut, ikole Hannah-Jones, reporter pentru New York Times, .

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Alegeri locale 2020 Nicusor Dan, la HotNews LIVE: Daca ar fi sa dau timpul inapoi, m-as gandi de doua ori daca as interveni in cazul legat de Parcul Oraselul Copiilor E comic ca acuzele vin de la partidul care s-a dus cu presedintele lui la inalta Curte

Daca ar fi sa dea timpul inapoi, Nicusor Dan spune ca s-ar gandi de doua ori daca ar interveni in cazul privind Parcul Oraselul Copiilor, care a declansat primul scandal mai serios de campanie. Candidatul dreptei spune ca ar face asta, chiar daca principiul in virtutea caruia a actionat a fost unul corect. Probabil ca vazand consecintele mediatice, m-as gandi de doua ori. Din punct de vedere a principiului am actionat corect, a spus el, la HotNewsLIVE, referindu-se la inregistrarea aparuta in spatiul public. Nicusor Dan a afirmat ca se asteapta si la alte atacuri in urmatoarea periada pana la alegeri.

Daniela Elena Radulescu, candidat PMP la Consiliul Local Municipal Braila, isi va dona indemnizatia unor elevi cu rezultate bune, dar lipsiti de posibilitati materiale

Daniela Elena Radulescu, prima pe lista de candidati PMP la Consiliul Local Municipal Braila, a anuntat ca isi va dona indemnizatia de consilier catre patru elevi talentati, dar care nu au posibilitati.

ALEGERI LOCALE 2020 |Dumitru Boros, bilantul realizarilor dupa patru ani de mandat la Primaria Barlad: Nu as fi putut face nimic de unul singur. Echipa mea si toti cetatenii mi-au fost alaturi

Primarul Municipiului Barlad, avocatul Dumitru Boros, si-a facut un bilant de final de mandat. Realizarile candidatului sustinut de PNL pentru un nou mandat nu sunt deloc putine. Printre acestea se numara.

Alegeri locale 2020. Cum poti vota daca ai febra peste 37,3 grade

Romanii care vor avea febra mai mare de 37,3 grade sau vor prezenta alte simptome specifice infectiei cu noul coronavirus atunci cand vor merge la vot vor putea sa-si exercite dreptul constitutional urmand un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )