Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alegeri SUA 2020. Cele mai controversate subiecte ale campaniei

Antena3 Antena3,
Alegeri SUA 2020. Cele mai controversate subiecte ale campaniei

Sunt tensiuni puternice peste Ocean, dupa dezvaluirile jurnalistului Bob Woodward, care il pun intr-o lumina proasta pe presedintele american. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2020. Cat costa sa ajungi presedintele Statelor Unite ale Americii

Alegeri SUA 2020. Mai sunt exact opt saptamani pana la alegerile prezidentiale din SUA iar cutitele se ascut in ambele tabere.

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

Alegeri SUA 2020. Biden si Trump scot artileria grea

Campanie electorala in forta peste Ocean. Cei doi candidati la functia de presedinte al Statelor Unite fac turul statelor cheie, in incercarea de a covinge electoratul inca nehotarat sa le acorde votul. Exista cateva subiecte preferate de candidati si aduse in discutie cu fiecare ocazie.

Avertisment pentru parinti. Care sunt cele mai intalnite simptome ale infectiei cu coronavirus la copii

Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu coronavirus la copii sunt oboseala, durerile de cap si febra. Specialistii ii atentioneaza pe parinti ca unii copii pot avea si simptome precumtuse.

Alegeri SUA 2020. Microsoft: Democratii si republicanii, in vizorul unor hackeri rusi si chinezi

Atacuri cibernetice provenind din China si Rusia au fost efectuate in ultimele saptamani impotriva unor actori implicati in alegerile prezidentiale din Statele Unite, dezvaluie Microsoft.

Dezvaluirile care arunca in aer cursa electorala din Statele Unite ale Americii

Dezvaluiri bomba peste Ocean, care risca sa arunce in aer sansele electorale ale presedintelui in functie.

Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, sondaje, cum se voteaza, favoriti

Alegerile locale 2020 au loc pe 27 septembrie. in articolul de mai jos aveti totul despre alegerile locale 2020-lista candidatilor. Este disponibila lista candidatilor, atat pentru primaria Capitalei, precum si pentru cele 6 sectoare ale Bucurestiului, precum si cum se voteaza si care sunt candidatii favoriti in cursa electorala. Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, cum .

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Negociatorul britanic David Frost: Marea Britanie si UE trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial

Marea Britanie si Uniunea Europeana trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial, a declarat joi negociatorul britanic David Frost, dupa ultima runda de discutii referitoare la relatiile viitoare dintre cele doua parti, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )