Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri SUA 2020. Donald Trump le sugereaza alegatorilor din Carolina de Nord sa voteze de doua ori

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Donald Trump le sugereaza alegatorilor din Carolina de Nord sa voteze de doua ori

Presedintele american Donald Trump le-a sugerat miercuri alegatorilor din Carolina de Nord sa voteze de doua ori in alegerile din 3 noiembrie, o data in persoana si o data prin corespondenta, pentru a se asigura ca optiunea lor a fost luata in calcul. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Arma secreta care ii poate aduce victoria lui Trump in duelul cu Biden

Succesul fara precedent al produselor vandute sub eticheta Trump ar putea fi semnul unei preferinte mai mari pentru presedintele american decat anunta sondajele.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, dupa ce a primit donatii record in luna august: Aceasta suma ma lasa fara cuvinte

Candidatul democrat la fotoliul de la Casa Alba Joe Biden a strans peste 364 de milioane de dolari in august si a batut astfel un record lunar in Statele Unite - stabilit de catre fostul presedinte Barack Obama si Partidul Democrat in septembrie 2008, cu peste 200 de milioane de dolari -, in pofida unei campanii desfasurate in mare parte online, din cauza pandemiei de COVID-19, relateaza AFP.

Ce cred americanii despre alegerile prezidentiale? Tim Morris: Mandatul lui Trump a fost un succes

Alin Anghel, expertul Antena 3 pe alegerile din Statele Unite ale Americii, a efectuat o serie de interviuri cu alegatorii americani despre alegerile care vor avea loc in acest an.

Donald Trump si primarul din Portland se invinovatesc reciproc pentru violentele recente in care un barbat alb a fost impuscat. A intervenit si Biden

O noua runda de confruntari intre Donald Trump si democrati s-a iscat dupa noi violente in orasul liberal Portland si caravane ale suporterilor presedintelui american s-au inclestat cu protestatari BLM. Un adept al gruparii de dreapta Patriot Prayer a fost impuscat in circumstante inca neeleucidate.

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Trump il acuza pe Biden ca este controlat din umbra de persoane neidentificate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat luni pe contracandidatul sau la alegerile din noiembrie, fostul vicepresedinte democrat Joe Biden, ca este controlat din umbra de persoane neidentificate.

Cand au loc alegerile prezidentiale din SUA, data exacta. Donald Trump ar putea pierde functia de presedinte al Americii

Statele Unite ale Americii isi vor alege anul acesta presedintele. Donald Trump se numara printre candidatii care vaneaza din nou aceasta functie, pe care ar putea sa o piarda. Care este data la care vor avea loc alegerile prezidentiale din SUA? Donald Trump ar putea sa piarda alegerile prezidentiale din SUA. Cand vor avea loc .

Donald Trump, presedintele SUA: Black Lives Matter este o organizatie marxista, iar numele sau este foarte discriminator. Protestele de langa Casa Alba sunt finantate de oameni bogati foarte prosti

Donald Trump, presedintele SUA, este de parere ca manifestatiile care au avut loc langa Casa Alba in ultima noapte a Conventiei Nationale Republicane RNC) de saptamana trecuta au fost finantate de.

VIATA LUI DONALD TRUMP, un documentar de exceptie despre presedintele SUA, de la mostenitorul unei afaceri si ridicarea unui imperiu, la pozitia de cel mai puternic om al planetei, vineri, de la 22, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza in exclusivitatedocumentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, vineri, 4 septembrie, de la ora 22. 00, respectiv in reluare duminica, 6 septembrie, de la ora 16. Documentarul prezinta povestea.

Ce cred americanii despre alegerile prezidentiale? Brian Starr, despre controversa votului prin corespondenta

Alina Anghel, expertul Antena 3 in alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, a facut o serie de interviuri cu alegatorii americani, in contextul alegerilor care se apropie cu pasi repezi.

Joe Biden l-a acuzat pe Donald Trump ca provoaca haos pe fondul crizelor, intr-un discurs sustinut in statul cheie Pennsylvania

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, l-a acuzat luni pe presedintele Donald Trump ca provoaca haos pe fondul protestelor nationale, respingand, intr-un discurs sustinut in statul cheie Pennsylvania, afirmatiile republicanilor potrivit carora Trump sustine legea si ordinea, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )