Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegeri SUA 2020. Echipa de campanie a lui Trump, recurs impotriva votului prin corespondenta in Pennsylvania pentru a impiedica certificarea victoriei lui Biden

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Echipa de campanie a lui Trump, recurs impotriva votului prin corespondenta in Pennsylvania pentru a impiedica certificarea victoriei lui Biden

Echipa de campanie a presedintelui american in exercitiu Donald Trump a formulat un recurs la un tribunal federal, in Pennsylvania, cu scopul de a-i impiedica pe oficialii locali sa certifice victoria presedintelui-ales Joe Biden in acest stat, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Cine intarzie transferul de putere de la Trump la Biden

Echipa de campanie a presedintelui ales, Joe Biden, a cerut directoarei Serviciilor Generale ale Administratiei americane GSA), Emily Murphy, sa aprobe o tranzitie oficiala, in pofida refuzului presedintelui in exercitiu Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu David Levine (Alianta pentru Garantarea Democratiei)

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel a vorbit cu David Levine Alianta pentru Garantarea Democratiei) despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Dale Hedin, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel si Bianca Guruita i-au luat un interviu lui Dale Hedin, cu privire la subiectul fraudarii alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Alegeri SUA 2020. Trump se dezlantuie din nou pe Twitter: Presedintele in exercitiu insista cu acuzatiile de frauda

Donald Trump pare ca nu accepta infrangerea. Presedintele american in exercitiu si-a continuat duminica acuzatiile de frauda la alegerile din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020 Principalele mass media americane afirma ca Joe Biden a castigat alegerile Multimi de oameni se indreapta spre Casa Alba pentru a sarbatori victoria lui Biden VIDEO

Joe Biden a fost ales sambata presedinte al Statelor Unite, castigand impotriva lui Donald Trump si punand capat unei secvente politice inedite care a zguduit America si lumea, relateaza AFP. Dupa patru zile de suspans intr-o tara aflata la limita, fostul vicepresedinte al lui Barack Obama a depasit, conform proiectiilor presei americane, pragul magic al celor 270 de mari electori. La cateva minute dupa anunt, mii de oameni s-au adunat la Casa Alba pentru a sarbatori victoria candidatului democratic. 55: Donald Trump s-a intors la Casa Alba sambata dupa-amiaza dupa o dimineata de golf si la cateva ore dupa anuntul pierderii sale in fata lui Joe Biden. 30: Joe Biden, declarat castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, a castigat sambata si statul crucial al Nevada21:10 Senatorul Mitt Romney este primul greu din tabara republicanilor care il felicita pe Joe Biden pentru victorie20. 50: Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii19. 40: Biden se va adresa natiunii la 01. 00 GMT Ddin Wilmington.

Alegeri SUA 2020: Premierul sloven pune sub semnul intrebarii anuntul triumfului lui Biden

Premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa, a pus sambata sub semnul intrebarii anuntul victoriei democratului Joe Biden la scrutinul prezidential din SUA, apreciind ca i se pare interesant faptul ca fostul vicepresedinte democrat este felicitat inainte ca acuzatiile de frauda facute de presedintele american in exercitiu, republicanul Donald Trump, sa fi fost solutionate, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Pennsylvania, noua Florida?

Continua suspansul in alegerile din SUA. Prezidentialele americane continua in justitie. Un judecator al Curtii Supreme a Statelor Unite a oferit vineri presedintelui Donald Trump o victorie partiala temporara in Pennsylvania. Trump l-a avertizat pe contracandidatul sau democrat Joe Biden sa nu-si revendice victoria. Aceasta batalie incepe sa semene cu cea din 2000 din Florida, dintre democratul Al Gore si republicanul George W. Bush.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )