Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Ce ar insemna o victorie a democratului Joe Biden la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Ce ar insemna o victorie a democratului Joe Biden la Casa Alba

Multe dintre principelele probleme ale lumii nu se vor schimba ca rezultat al schimbarii administratiei sau a tonului adoptat de Washington in caz ca invingator in alegerile din 3 noiembrie va fi democratul Joe Biden. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020: Obama se va deplasa saptamana viitoare pe teren pentru a-l sustine pe Biden

Fostul presedinte american Barack Obama va participa miercuri la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte Joe Biden, care il va infrunta la urne pe republicanul Donald Trump pe 3 noiembrie, relateaza Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Republicanii vor sa il convoace pe seful Twitter in Senat dupa blocarea unor articole despre Biden. Ted Cruz: Un act de cenzura fara prededent

Senatorii republicani au anuntat joi ca intentioneaza sa-l convoace pe cofondatorul si directorul general al companiei Twitter, Jack Dorsey, pe 23 octombrie, pentru a-i cere explicatii in legatura cu blocarea, pe platforma sa, a unor articole defavorabile candidatului democrat la Casa Alba Joe Biden, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Ultimele zile de campanie, marcate de insulte si atacuri

Cei doi candidati la presedintia americana - presedintele republican in exercitiu Donald Trump in Nevada, iar adversarul sau democrat Joe Biden in Carolina de Nord - au fost in aceste state-cheie inaintaintea unei saptamani cruciale in campania electorala, marcata de o intensificare a agresivitatii, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Gafa a lui Donald Trump la un miting electoral in Michigan: imi place mult prim-ministrul Macron

Presedintele american, Donald Trump, care ia in deradere in mod regulat presupusele gafe ale rivalului sau democrat, Joe Biden, a facut la randul sau o greseala, sambata, numindu-l omologul sau francez, Emmanuel Macron, prim-ministru.

Alegeri SUA 2020. Cum s-a descurcat Donald Trump cu 5 dosare-cheie din Orientul Mijlociu

In cei patru ani de mandat, Trump si-a indeplinit doar partial obiectivele din Orientul Mijlociu, insa dincolo de acest lucru perioada a fost marcata de momente importante bombardarea Siriei, uciderea liderului Statului Islamic, Abu Bakr al Baghdadi si a comandantului Fortei Quds a Garzilor Revolutionare iraniene, Qassem Soleimani, medierea pacii intre Israel si Emiratele Arabe Unite si altele.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump: Doar Iisus Hristos este mai faimos decat mine

Presedintele american Donald Trump a declarat joi la un miting electoral in statul Carolina de Nord ca doar Iisus Hristos este mai faimos decat el, scrie The Hill.

Donald Trump, in contextul emailurilor publicate de New York Post: Joe Biden este si a fost intotdeauna un politician corupt. Familia Biden este o intreprindere penala

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA si candidat pentru un nou mandat, l-a criticat in termeni foarte duri pe contracandidatul sau la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, Joe Biden, despre care.

JOE BIDEN: Refuzul lui Trump de a-i condamna pe adeptii suprematiei albilor este uluitor

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a considerat vineri uluitor refuzul lui Donald Trump de a-i condamna pe adeptii suprematiei albilor, afirmatie facuta intr-un discurs rostit in statul-cheie Michigan, cu 18 zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

A doua confruntare dintre Donald Trump si Joe Biden: Care au fost principalele teme discutate de cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump si Joe Biden s-au duelat in a doua dezbatere organizata virtual sub forma a doua evenimente electorale de tip Town Hall, la care cei doi candidati au luat parte individual. Spre deosebire de.

Radacinile irlandeze ale lui Joe Biden. Ar putea candidatul democrat obtine voturi de la electoratul irlandez?

Candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden are radacini irlandeze atat pe lina materna, cat si paterna, provenind din imigranti irlandezi care au ajuns in America din pricina Foametei irlandeze din anii 1945-1949. Biden este cinci optimi irlandez.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )