Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alegeri SUA 2020. Donald Trump: Doar Iisus Hristos este mai faimos decat mine

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Donald Trump: Doar Iisus Hristos este mai faimos decat mine

Presedintele american Donald Trump a declarat joi la un miting electoral in statul Carolina de Nord ca doar Iisus Hristos este mai faimos decat el, scrie The Hill. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020 Trump s-a suparat iar pe Facebook si Twitter

Presedintele american, Donald Trump, a criticat miercuri decizia retelelor sociale Twitter si Facebook de a limita distribuirea unui controversat articol despre presupusele legaturi dintre adversarul sau democrat la alegerile prezidentiale, Joe Biden, si o companie din domeniul gazelor naturale din Ucraina suspectata de coruptie care l-a avut angajat pe fiul acestuia, scriu Reuters si AFP.

Alegeri SUA 2020 Trump isi continua mitingurile electorale. 12 milioane de americani au votat deja VIDEO

Cu mai putin de trei saptamani ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA, presedintele american Donald Trump va participa miercuri la un miting electoral in statul Iowa. Americanii au inceput deja sa voteze anticipat, aproximativ 12 milioane de persoane facand acest lucru.

Alegeri SUA 2020. Trump s-a intors in fata suporterilor sai. Prima etapa, Florida: Pot sa imbratisez lumea, ma simt puternic

Donald Trump, privat din cauza covid-19 de deplasari timp de zece zile, s-a intors pe estradele de campanie in Florida, unde a dat asigurari ca este in deplina forma, cu 22 de zile inainte de alegerile in care-l infrunta pe Joe Biden, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Senatorul republican Lindsey Graham recunoaste ca democratii au sanse bune sa castige Casa Alba

Senatorul republican Lindsey Graham a recunoscut joi ca democratii au sanse bune sa castige alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, dar ca asta nu justifica suspendarea confirmarii judecatoarei nominalizate de Donald Trump la Curtea Suprema, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020 Trump, intrebat cine e mai faimos decat el: Iisus Hristos

Presedintele american Donald Trump a declarat in timpul unui miting electoral din Greenville, Carolina de Nord, ca nu este cea mai faimoasa persoana din lume, fiind depasit ca notorietate de Iisus Hristos, relateaza The Week.

Donald Trump, sabotat de Facebook si Twitter: ce au refuzat sa distribuie pentru binele lui

Facebook si Twitter au refuzat sa distribuie la scara larga un articol publicat de New York Post pentru ca s-ar putea baza pe informatii false. Donald Trump este foarte suparat. Marile retele.

Alegeri SUA 2020. Republicanii vor sa il convoace pe seful Twitter in Senat dupa blocarea unor articole despre Biden. Ted Cruz: Un act de cenzura fara prededent

Senatorii republicani au anuntat joi ca intentioneaza sa-l convoace pe cofondatorul si directorul general al companiei Twitter, Jack Dorsey, pe 23 octombrie, pentru a-i cere explicatii in legatura cu blocarea, pe platforma sa, a unor articole defavorabile candidatului democrat la Casa Alba Joe Biden, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Michelle Obama si Lebron James isi unesc fortele si promoveaza votul anticipat

Fosta Prima Doamna americana Michelle Obama si starul NBA Lebron James au decis sa-si uneasca fortele pentru a promova votul anticipat in Statele Unite, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Scandal in California din cauza unor cutii misterioase instalate pentru depunerea votului prin corespondenta

Cutii misterioase prezentate drept locuri de depunere a votului prin corespondenta au aparut in California la initiativa republicanilor. Democratii denunta una act fraudulos.

A doua confruntare dintre Donald Trump si Joe Biden: Care au fost principalele teme discutate de cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump si Joe Biden s-au duelat in a doua dezbatere organizata virtual sub forma a doua evenimente electorale de tip Town Hall, la care cei doi candidati au luat parte individual. Spre deosebire de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )