Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Lupta pentru Curtea Suprema, subiect de campanie

Antena3 Antena3,
Alegeri SUA 2020. Lupta pentru Curtea Suprema, subiect de campanie

Alegeri SUA 2020. Lupta acerba pentru nominalizarea unui judecator la Curtea Suprema din Statele Unite, inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie. continuă pe Antena3

SUA: incepe lupta pentru inlocuirea lui Ginsburg la Curtea Suprema. Biden cere ca succesorul sa fie numit de viitorul presedinte

Presedintele republican american Donald Trump, care candideaza pentru un nou mandat, a salutat viata exceptionala a judecatoarei Ruth Bader Ginsburg de la Curtea Suprema, dupa ce a aflat la sfarsitul unei deplasari electorale in Minnesota de decesul sau, vineri, la varsta de 87 de ani, in timp ce candidatul democrat Joe Biden a spus ca succesorul trebuie desemnat de viitorul lider de la Casa Alba, ales la scrutinul de la 3 noiembrie, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Republicanii din prima linie nu le dau nicio speranta democratilor: Lindsey Graham da asigurari ca nominalizarea lui Donald Trump pentru Curtea Suprema va fi confirmata de Senatul SUA

Republicanii din Senatul SUA dispun de suficiente voturi pentru a o confirma in functie pe inlocuitoarea regretatei judecatoare Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema inainte de alegerile prezidentiale din 3.

VIDEO Trump va face nominalizarea pentru Curtea Suprema: Analizam cinci propuneri, sunt juriste incredibile, femei extraordinare

Presedintele american Donald Trump a spus ca va anunta pana la sfarsitul saptamanii nominalizarea sa pentru postul ramas vacant la Curtea Suprema de Justitie dupa moartea lui Ruth Bader Ginsburg. El a facut apel la senatorii republicani sa se mobilizeze pentru a valida numirea inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie, transmit BBC News si The Guardian.

SUA: Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca isi va prezenta nominalizarea pentru Curtea Suprema a Statelor Unite pana la sfarsitul saptamanii, transmit AFP si CNN.

Donald Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele Donald Trump a declarat luni ca isi va dezvalui optiunea pentru inlocuirea judecatorului Curtii Supreme, Ruth Bader Ginsburg, pana la sfarsitul saptamanii. Donald Trump, anunt.

Alegeri SUA 2020. Americanii au inceput deja sa isi voteze viitorul presedinte

Alegatorii americani din Minnesota au stat vineri la coada pentru a vota anticipat la alegerile prezidentiale programate pe 3 noiembrie, in timp ce atat Donald Trump cat si contracandidatul sau democrat Joe Biden urmau sa faca vizite de campanie in acest stat. Alte trei state americane ofera posibilitatea ca cetatenii sa isi exprime dreptul de a-si alege presedintele in centrele de vot, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Controverse in cursa de peste ocean

Cursa electorala stransa in Statele Unite. in vreme ce ambii candidati la presedintie fac sprint spre linia de sosire, mai multe controverse anima peisajul electoral american.

Alegeri SUA 2020. Biden comite o noua gafa si ii da apa la moara lui Trump. Numarul de neimaginat de morti de COVID-19 evocat de candidatul democrat

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a facut o noua gafa anuntand, la un miting in Pennsylvania, ca 200 de milioane de americani au murit din cauza COVID-19, relateaza tabloidul britanic Daily Mail.

O judecatoare conservatoare de origine cubaneza, sustinuta de aliati ai lui Trump pe lista scurta pentru Curtea Suprema a SUA

Barbara Lagoa, o judecatoare federala americana de origine cubaneza de la Curtea de Apel al celui de-al 11-lea Circuit pentru statele Alabama, Florida si Giorgia) este sustinuta de asociati ai presedintelui american Donald Trump si ai fostului guvernator al statului Florida Jeb Bush pentru functia de judecator al Curtii Supreme dupa moartea liberalei Ruth Bader Ginsburg, relateaza Washington Post.

Donald Trump intervine in disputa privind Curtea Suprema si anunta ca va numi rapid un nou judecator

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca intentioneaza sa numeasca rapid un nou judecator la Curtea Suprema de Justitie a SUA, dupa decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, desi Joe Biden a cerut amanarea deciziei pana dupa scrutinul prezidential din noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )