Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alegeri SUA 2020. Romanii ar trebui sa tina cu Joe Biden sau cu Donald Trump?

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2020. Romanii ar trebui sa tina cu Joe Biden sau cu Donald Trump?

Ce au insemnat pentru Romania cei patru ani cu Donald Trump la Casa Alba si la ce ar trebui sa ne asteptam de la alegerile din SUA din 3 noiembrie 2020, plus alte intrebari, intr-un interviu cu Antonia Colibasanu, analist geopolitic la Geopolitical Futures si lector universitar doctor la SNSPA. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de.

Alegeri SUA 2020. Trump ameninta sa nu participe la urmatoarea dezbatere televizata cu Biden: formatul virtual nu este acceptabil

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala in format virtual cu contracandidatul sau Joe Biden.

Alegeri SUA 2020. Dezbatere plina de acuze intre Kamala Harris si Mike Pence

Confruntarea dintre candidatii la functia de vicepresedinte al SUA, republicanul Mike Pence si democrata Kamala Harris, a fost echilibrata, fara ca vreunul dintre interlocutori sa se remarce printr-o abordare deosebita.

Donald Trump refuza a doua dezbatere cu Joe Biden in noile conditii. N-am de gand sa-mi pierd timpul cu ...

Presedintele SUA, Donald Trump, a anutat, joi, ca nu va participa la cea de-a doua confruntare cu contracandidatul democrat Joe Biden, dupa ce Comisia pentru Dezbateri pentru Dezbateri a anuntat noile conditii de desfasurare a evenimentului, relateaza CNN.

Alegeri SUA 2020. Trump, contagios si fara masca

Donald Trump este din nou criticat dupa ce, ajuns la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare, si-a scos masca, pentru a saluta echipajul elicopterului care-l adusese de la Centrul Medical Walter Reed.

Fost director al CIA: Realegerea lui Trump, un lucru foarte rau pentru SUA. Mi-e teama!

Michael Hayden, fost director al spionajulul american CIA) si al Agentiei Nationale de Securitate, si-a declarat sprijinul pentru candidatul democrat Joe Biden, avertizand, in acelasi timp, ca o realegere a lui Donald Trump ar fi un lucru foarte rau pentru Statele Unite.

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Aproape patru milioane de americani au votat deja

Americanii se grabesc sa isi exprime optiunea la alegerile prezidentiale din noiembrie intr-un ritm fara precedent, releva datele privind votul anticipat, ceea ce indica o posibila participare totala record pentru cursa dintre presedintele republican Donald Trump si candidatul democrat Joe Biden, relateaza Reuters.

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

Alegeri SUA 2020. Un duel pentru istorie: Locotenentii Kamala Harris si Mike Pence intra miercuri seara in arena

Vicepresedintele Mike Pence si partenera de cursa a lui Joe Biden Kamala Harris se intalnesc miercuri seara ora locala) in prima lor dezbatere televizata in vederea alegerilor prezidentiale de la 3 noiembrie, in toiul unei campanii date peste cap de anuntul imbolnavirii lui Donald Trump de covid-19, relateaza AFP.

Ofensiva dura marca Donald Trump. Joe Biden, un tacanit cu IQ mic

Donald Trump, presedintele american in exercitiu, a reactionat pe Twitter, la scurt timp dupa ce Joe Biden a declarat ca nu vrea sa participe la dezbatere cu candidatul republican, daca acesta inca prezinta se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )