Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri SUA 2020. Trump, contagios si fara masca

Antena3 Antena3,
Alegeri SUA 2020. Trump, contagios si fara masca

Donald Trump este din nou criticat dupa ce, ajuns la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare, si-a scos masca, pentru a saluta echipajul elicopterului care-l adusese de la Centrul Medical Walter Reed. continuă pe Antena3

Cand va fi externat Donald Trump

Donald Trump se plictiseste in spital. S-ar fi plans consilierilor ca este satul sa tot urmareasca seria de comentarii care se fac pe seama bolii lui si ca vrea sa revina la Casa Alba.

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de.

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Aproape patru milioane de americani au votat deja

Americanii se grabesc sa isi exprime optiunea la alegerile prezidentiale din noiembrie intr-un ritm fara precedent, releva datele privind votul anticipat, ceea ce indica o posibila participare totala record pentru cursa dintre presedintele republican Donald Trump si candidatul democrat Joe Biden, relateaza Reuters.

Dr. Streinu Cercel: Virusul e pe strada. Nu mergeti fara masca!

Medicul Adrian Streinu-Cercel sustine ca in momentul de fata toata lumea ar trebui sa poarte masca, de dimineata si pana seara.

in ce conditii pot transmite asimptomaticii SARS-CoV-2, cu masca sau fara masca

Asimptomaticii pot transmite SARS-CoV-2 cel mai mult daca nu poarta masca de protectie in spatii aglomerate, neaerisite si daca striga sau canta. Institutul National de Sanatate Publica prezinta diferite situatii in care exista riscul transmiterii virusului de la persoane asimptomatice.

Rezultate finale alegeri locale 2020. Cum si-au impartit partidele administratiile celor patru orase din Salaj

Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana Salaj a publicat rezultatele finale ale alegerilor locale din 27 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )