Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Senatorul republican Lindsey Graham recunoaste ca democratii au sanse bune sa castige Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Senatorul republican Lindsey Graham recunoaste ca democratii au sanse bune sa castige Casa Alba

Senatorul republican Lindsey Graham a recunoscut joi ca democratii au sanse bune sa castige alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, dar ca asta nu justifica suspendarea confirmarii judecatoarei nominalizate de Donald Trump la Curtea Suprema, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020 Trump isi continua mitingurile electorale. 12 milioane de americani au votat deja VIDEO

Cu mai putin de trei saptamani ramase pana la alegerile prezidentiale din SUA, presedintele american Donald Trump va participa miercuri la un miting electoral in statul Iowa. Americanii au inceput deja sa voteze anticipat, aproximativ 12 milioane de persoane facand acest lucru.

Alegeri SUA 2020. Trump vs Biden si sistemul electoral: De ce vor fi aceste alegeri diferite si de ce acum NU vom cunoaste invingatorul chiar in seara de dupa inchiderea urnelor

Alegerile pentru presedintia Statelor Unite care vor avea loc in 3 noiembrie vor fi mult diferite fata de scrutinele din anii anteriori, iar castigatorul alegerilor mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. De ce? Expertii se asteapta la o prezenta mai ridicata fata de acum patru ani, insa voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total, iar numararea lor ar putea dura considerabil mai mult. in plus, bataliile in justitie si contestarea rezultatelor pe acest tip de vot ar putea impinge deznodamantul luptei Trump vs Biden tocmai in luna decembrie.

Alegeri SUA 2020 Trump s-a suparat iar pe Facebook si Twitter

Presedintele american, Donald Trump, a criticat miercuri decizia retelelor sociale Twitter si Facebook de a limita distribuirea unui controversat articol despre presupusele legaturi dintre adversarul sau democrat la alegerile prezidentiale, Joe Biden, si o companie din domeniul gazelor naturale din Ucraina suspectata de coruptie care l-a avut angajat pe fiul acestuia, scriu Reuters si AFP.

Alegeri SUA 2020. Michelle Obama si Lebron James isi unesc fortele si promoveaza votul anticipat

Fosta Prima Doamna americana Michelle Obama si starul NBA Lebron James au decis sa-si uneasca fortele pentru a promova votul anticipat in Statele Unite, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Scandal in California din cauza unor cutii misterioase instalate pentru depunerea votului prin corespondenta

Cutii misterioase prezentate drept locuri de depunere a votului prin corespondenta au aparut in California la initiativa republicanilor. Democratii denunta una act fraudulos.

Alegeri SUA 2020. Trump s-a intors in fata suporterilor sai. Prima etapa, Florida: Pot sa imbratisez lumea, ma simt puternic

Donald Trump, privat din cauza covid-19 de deplasari timp de zece zile, s-a intors pe estradele de campanie in Florida, unde a dat asigurari ca este in deplina forma, cu 22 de zile inainte de alegerile in care-l infrunta pe Joe Biden, relateaza AFP.

Un senator apropiat lui Trump recunoaste ca democratii au sanse mari de a castiga Casa Alba

Senatorul republican Lindsey Graham a recunoscut joi ca democratii au sanse mari de a castiga alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, dar acest lucru nu justifica suspendarea confirmarii judecatorului nominalizat de Donald Trump la Curtea Suprema, relateaza AFP.

Senatorul republican Mitt Romney il ataca pe Trump si il menajeaza pe Biden

Senatorul republican Mitt Romney, fost candidat la presedintie in Statele Unite, l-a acuzat dur pe Donald Trump ca a contribuit la un climat politic plin de ura inainte de alegeri pe care lumea le urmareste cu groaza, in timp ce l-a menajat pe adversarul sau democrat Joe Biden, potrivit AFP.

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu revine in politica. Unde va candida mezina fostului presedinte

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, revine in politica si a anuntat ca va candida pe listele PMP Constanta pentru un mandat de deputat.

Alegeri parlamentare 2020. Tensiuni in PNL pentru locurile pe liste: Cine nu mai apare si care sunt numele-surpriza

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare in PNL. Liderii de filiala fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-si impune pe liste oamenii apropiati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )