Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alegeri SUA: Cel putin 3 districte din Georgia au incetat sa mai numere buletinele de vot

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Cel putin 3 districte din Georgia au incetat sa mai numere buletinele de vot

Cel putin trei districte din Georgia au incetat sa mai numere buletinele de vot pentru aceasta noapte, au declarat oficiali regionali pentru CNN. continuă pe Hotnews

ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Mai multe state din SUA se pregatesc pentru un val de proteste violente dupa rezultatele alegerilor prezidentiale, indiferent de rezultator acestora.

Alegeri SUA 2020. Biden il devanseaza pe Trump in Georgia. Numararea voturilor continua

Joe Biden il devanseaza, vineri, pe Donald Trump in Georgia, un stat cu 16 mari electori, iar numararea voturilor continua in acest stat, care i-ar putea aduce democratului o victorie in alegerile prezidentiale, relateaza The New York Times NYT).

ALEGERI SUA: in zonele rurale din Oregon, alegatorii doresc sa schimbe granitele pentru a fugi de democrati

Alegatorii din Oregonul rural au votat pentru o optiune radicala: sa paraseasca acest stat democratic si sa se alature vecinului Idaho, mai conservator, relateaza Hotnews.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc in Pennsylvania si conduce si in Georgia Statul Georgia anunta ca voturile vor fi renumarate

Suspansul alegerilor care au facut o lume intreaga sa-si indrepte atentia asupra SUA continua si vineri, desi Joe Biden se apropie in statele cheie de cifra magica de 270 de voturi in colegiile electorale, cifra care ii va asigura presedintia. intre timp, Donald Trump a sustinut prima sa conferinta de presa dupa scrutin, acuzand tentativele de fraudare, fara sa prezinte niciun fel de probe. Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214 inca in joc: Pennsylvania 20), Georgia 16 voturi), Carolina de Nord 15 voturi), Arizona 11 voturi), Nevada 6 voturi)-------23:35 Numararea buletinelor de vot in Arizona se va extinde pana la sfarsit de saptamana, cu 250. 00 buletine ramase de numarat23. 25 Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14. 000 de voturi. 23:00 CNN: Liderii republicani ii cer lui Trump sa sa formuleze in mod clar un caz specific de fraudare a votului22. 40 Avansul lui Biden in Arizona a scazut la 39. 769 de voturi, cu numaratoarea la 93%, iar in Georgia scade din nou la peste 1. 10 Comitetul National Republican vrea sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarea in plan juridic a rezultatelor alegerilor prezidentiale de catre presedintele Donald Trump. 55 Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1. 600 de voturi. 21:40 Un judecator de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii neclare).

Alegeri SUA 2020 Actiunile in justitie ale lui Trump, respinse in Georgia si Michigan

Un judecator din Georgia a respins o petitie a echipei de campanie a presedintelui Donald Trump privind scrutinul prezidential, afirmand ca nu exista dovezi care sa-i sustina afirmatiile, relateaza agentia DPA. O decizie similara a fost luata in statul Michigan, scrie Agerpres.

ALEGERI SUA: Actiunile in justitie ale lui Trump, respinse in Georgia si Michigan

Un judecator din Georgia a respins o petitie a echipei de campanie a presedintelui Donald Trump privind scrutinul prezidential, afirmand ca nu exista dovezi care sa-i sustina afirmatiile, relateaza dpa. O decizie similara a fost luata in statul Michigan, potrivit Reuters si Agerpres.

Alegeri SUA: O republicana apropiata de miscarea complotista QAnon a castigat un loc in Congres

O candidata pro-Trump, apropiata de miscarea complotista QAnon, a fost aleasa marti in Camera Reprezentantilor din SUA, unde va reprezenta statul Georgia, un bastion republican, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Marjorie Taylor Greene este aproape sigura ca va castiga acest loc in camera inferioara a Congresului SUA, dupa victoria sa in alegerile primare republicane din august. Ea isi va incepe mandatul pe 3 ianuarie. Mare victorie in aceasta seara!, a postat pe Twitter republicana in varsta de 46 de ani. Presedintele american Donald Trump a felicitat-o calduros pentru victoria sa in alegerile primare, intr-o postare pe Twitter: Marjorie este solida in toate privintele si nu abandoneaza niciodata - o adevarata castigatoare.

INTERACTIV Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden in statele cheie? Configureaza rezultatele si vezi in ce scenariu ar castiga fiecare dintre candidati

In cel putin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Joe Biden, candidatul democratilor, este una foarte stransa. Victoria in oricare din aceste state ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta, avand in vedere sistemul electoral american: nu conteaza votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numarul de electori. Primul la 270 de electori castiga.

Republicanii vor sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta procesele lui Trump in contextul alegerilor - Reuters

Comitetul National Republican a facut apel la donatori pentru a strange cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarile in plan jurudic aduse de presedintele Donald Trump ca urmare a rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA, au spus doua surse familiare problemei, relateaza Reuters.

Alegeri SUA: Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul

Senatoarea republicana Susan Collins a fost realeasa in Maine, iar rivala sa democrata a felicitat-o miercuri pentru victoria care anuleaza practic oportunitatea democratilor de a recastiga o majoritate in camera superioara, potrivit AFP. Alegeri SUA 2020 infrangere pentru democrati in Congres: Sanse minime de a castiga majoritatea in Senat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )