Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alegeri SUA: Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul

Senatoarea republicana Susan Collins a fost realeasa in Maine, iar rivala sa democrata a felicitat-o miercuri pentru victoria care anuleaza practic oportunitatea democratilor de a recastiga o majoritate in camera superioara, potrivit AFP. Alegeri SUA 2020 infrangere pentru democrati in Congres: Sanse minime de a castiga majoritatea in Senat . continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020 - REZULTATE Prezidentialele, decise in cateva state cheie Joe Biden castiga in Michigan si Wisconsin Biden conduce in Nevada si se apropie de Trump in Pennsylvania

Pe masura ce voturile sunt numarate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, datele venite din sectiile de votare americane sugereaza ca scorul va fi mai strans decat o aratau sondajele de opinie, atat Donald Trump cat si Joe Biden trecandu-si in cont victorii in cateva state-cheie. intr-o declaratie data dupa miezul noptii ora Washingtonului) Biden le-a spus sustinatorilor sai ca va castiga, in timp ce Trump a sustinut pe Twitter ca ei incearca sa fure alegerile. Situatia voturilor din colegiu electoral in acest moment: Biden - 264 Trump - 214------------------------23. 30 in Pennsylvania Biden e in urma cu circa 320. 000 de voturi fata de Trump, dar diferenta intre cei doi este in continua scadere. 23 Biden este declarat castigator in Michigan de CNN. Cu victoria in Michigan Biden castiga 16 voturi din colegiul electoral. 20 Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi. 23:15 Echipa lui Trump cere Curtii Supreme sa intervina in numararea voturilor din Pennsylvania 23. 00 Ultimele cifre din Michigan il pun pe Biden in fata cu peste 1,1%, circa 61. 000 de voturi in fata lui Trump. 21:35 Trump cere suspendarea numararii in Michigan 21:10 Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul 21. 00 Distanta dintre Biden si Trump in Michigan este de peste 44. 000 de voturi, la aproape 94% de voturi centralizate. 00 Trump va cere o renumarare a voturilor in statul Wisconsin, anunta managerul de campanie Bill Stepien, intr-un comunicat19. 54 Numaratoare aproape de final in Wisconsin, iar Biden e in fata cu 20. 533 de voturi. 19 Echipa lui Trump se pregateste de contestarea rezultatelor in unele state americane.

Victorie suprinzatoare a senatoarei republicane Susan Collins in Maine

Senatoarea republicana Susan Collins, o moderata cu o atitudine independenta, a obtinut o victorie suprinzatoare in alegerile din Maine, intarind sansele Partidului Republican de a pastra controlul asupra Senatului SUA, transmite Reuters.

Alegeri SUA: O republicana apropiata de miscarea complotista QAnon a castigat un loc in Congres

O candidata pro-Trump, apropiata de miscarea complotista QAnon, a fost aleasa marti in Camera Reprezentantilor din SUA, unde va reprezenta statul Georgia, un bastion republican, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Marjorie Taylor Greene este aproape sigura ca va castiga acest loc in camera inferioara a Congresului SUA, dupa victoria sa in alegerile primare republicane din august. Ea isi va incepe mandatul pe 3 ianuarie. Mare victorie in aceasta seara!, a postat pe Twitter republicana in varsta de 46 de ani. Presedintele american Donald Trump a felicitat-o calduros pentru victoria sa in alegerile primare, intr-o postare pe Twitter: Marjorie este solida in toate privintele si nu abandoneaza niciodata - o adevarata castigatoare.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Alegeri SUA 2020. Kamala Harris poate visa la Casa Alba

Scenariul unui Joe Biden ales presedinte si obligat sa renunte la mandat din motive de sanatate nu este exclus. Senatoarea de culoare Kamala Harris ar deveni astfel prima femeie presedinta a Statelor Unite.

ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Mai multe state din SUA se pregatesc pentru un val de proteste violente dupa rezultatele alegerilor prezidentiale, indiferent de rezultator acestora.

Alegeri SUA. Donald Trump: Am castigat aceste alegeri

Donald Trump, presedintele SUA si candidat pentru un nou mandat prezidential, si-a anuntat victoria .

Alegeri SUA 2020. O analiza la cald cu profesorul Alin Fumurescu, Universitatea din Houston: E limpede ca exista o uriasa discrepanta intre lumea virtuala si cea reala. Iar lumea reala castiga intotdeauna

In acest moment, rezultatul alegerilor din SUA este inca disputat si probabil va mai trece ceva timp pana cand vom afla castigatorul. Asta chiar daca Joe Biden a iesit public si si-a manifestat deja increderea ca este pe cale sa castige. in acest context, am stat de vorba cu politologul Alin Fumurescu, profesor de stiinte politice la University of Houston despre cele mai importante elemente ale acestor alegeri.

Alegeri SUA: Pennsylvania, statul din centrul suspansului electoral american Daca vom castiga aici, s-a terminat

Pennsylvania si cei 20 de mari electori ai sai au fost un fief al democratilor pentru o lunga perioada de timp, pana cand Donald Trump a castigat statul cu avans la mustata in 2016 - cu aproximativ 44. 000 de voturi, scrie AFP. Pennsylvania este cruciala in aceste alegeri, a declarat Joe Biden duminica de la Philadelphia, in timp ce Donald Trump a fost si mai categoric: Daca vom castiga Pennsylvania, s-a terminat, a spus el sambata.

Alegeri SUA: Echipa de campanie a lui Donald Trump pregateste contestarea rezultatelor scrutinului prezidential

Echipa de campanie electorala a presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, se pregateste de contestarea rezultatelor scrutinului prezidential in unele state americane, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )