Libnet.ro
UNICEF

10:00

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI SUA: Donald Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot.

ALEGERI SUA: Donald Trump sustine ca va castiga daca nu i se fura alegerile

Presedintele Donald Trump a reiterat ieri ca va castiga alegerile prezidentiale din SUA, pe care democratii incearca sa i le fure , a acuzat el din nou, fara a prezenta vreo dovada concreta in acest sens.

Alegeri SUA 2020.Donald Trump aduce alte acuzatii de frauda:S-au intamplat lucruri rele in camerele de numarare a voturilor

Presedintele american Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca in ultimele ore s-au intamplat lucruri rele, el mentionand ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in camerele de numarare a voturilor si sugerand ca astfel s-au facut schimbari mari.

ALEGERI iN SUA |Donald Trump: S-au petrecut lucruri rele. Observatorilor nu li s-a permis sa asiste la numararea voturilor

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a insinuat din nou ca ar exista fraude. Acesta a acuzat faptul ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in.

ALEGERI SUA: Eric Trump face apel la un razboi total in legatura cu acuzatiile de frauda lansate de tatal sau

Eric Trump, fiul cel mare al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, a facut apel ca tatal sau sa duca un razboi total in legatura cu acuzatiile, nesustinute de dovezi, de frauda electorala.

Alegeri SUA 2020. Trump se dezlantuie din nou pe Twitter: Presedintele in exercitiu insista cu acuzatiile de frauda

Donald Trump pare ca nu accepta infrangerea. Presedintele american in exercitiu si-a continuat duminica acuzatiile de frauda la alegerile din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Trump muta batalia pentru Casa Alba in instanta: Echipa sa de campanie urmeaza sa lanseze proceduri judiciare in Nevada

Echipa de campanie a lui Donald Trump urmeaza sa anunte joi proceduri judiciare cu privire la o presupusa frauda electorala in Nevada, in timp ce acest stat care a votat cu Hillary Clinton in 2016 continua sa numere buletinele de vot, declara o sursa apropiata dosarului pentru Reuters.

ALEGERI SUA. CNN: Trump le-a spus consilierilor sai ca nu-si va recunoaste infrangerea. Cine ii va da vestea

Consilieri de-ai sai, inclusiv secretarul general al Casei Albe Mark Meadows, nu au incercat sa-i pezinte consecintele unui asemenea gest, ci i-au alimentat declaratiile false potrivit carora i se fura alegerile, scrie CNN.

Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA Donald Trump a obtinut mai multe voturi decat in 2016

Americanii au votat intr-un numar covarsitor la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie. Nici acum nu au fost numarate toate buletinele si ar putea dura chiar cateva zile pana cand vom sti cu certitudine.

Alegeri SUA 2020 Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta

Presedintele in functie al Statelor Unite, Donald Trump, a cerut joi oprirea numararii voturilor, in contextul in care denunta posibile fraude in procesarea buletinelor de vot prin corespondenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )