Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alegeri sub semnul lui Aliman, primarul mort de la Deveselu. Sunt poze pe masini, peste tot...

Adevărul Adevărul,
Alegeri sub semnul lui Aliman, primarul mort de la Deveselu. Sunt poze pe masini, peste tot...

Lupta la Deveselu inseamna promovarea, si in ziua votului si fara jena, a candidatului PSD Ion Aliman, care a decedat saptamana trecuta. Fotografiile acestuia sunt pe toate masinile activistilor PSD care circula prin comuna. continuă pe Adevărul

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma.

Primarul din Deveselu, mort in urma cu doua saptamani, a fost reales in functie

Ion Aliman, primarul din Deveselu, judetul Olt, mort in urma cu doua saptamani dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a fost reales in functie. Oamenii din Deveselu l-au votat pe Aliman, cu toate ca stiau ca acesta a murit. Astfel, primele rezultate arata ca primarul care a murit a castigat un nou mandat.

Digi24: Comuna in care alegatorii l-au votat pe primarul mort de COVID. Localnica: Pe dansul l-am votat noi, tinem mereu de dansul

Situatie incredibila intr-o localitate din judetul Olt. in Deveselu, localitatea scutului antiracheta, pe lista candidatilor la primarie a ramas si numele primarului decedat in urma cu doua saptamani de COVID-19. Culmea, multi dintre alegatori au spus ca au votat cu mortul pentru ca a fost un primar bun si a facut foarte multe lucruri pentru comunitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )