Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma. continuă pe Adevărul

Alegeri sub semnul lui Aliman, primarul mort de la Deveselu. Sunt poze pe masini, peste tot...

Lupta la Deveselu inseamna promovarea, si in ziua votului si fara jena, a candidatului PSD Ion Aliman, care a decedat saptamana trecuta. Fotografiile acestuia sunt pe toate masinile activistilor PSD care circula prin comuna.

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Ion Aliman, decedat de Covid-19, a castigat alegerile in Deveselu

Ion Aliman, candidatul PSD care a decedat in urma cu zece zile de Covid-19, a fost votat primar al localitatii Deveselu, potrivit publicatiei locale gazetanoua. ro.

PSD inca face campanie pentru candidatul sau din Deveselu. Ion Aliman e mort de aproape doua saptamani

In Deveselu e promovat si acum, chiar in zi de alegeri, candidatul PSD. Asta nu ar fi o noutate, caci abateri de acest fel se intregistreaza in mai multe localitati din tara. Ciudat aici este ca Ion Aliman,.

Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Alin Moldoveanu, candidat independent pentru functia de primar al municipiului Campina, a castigat alegerile in cele mai multe sectii de vot din oras, conform numaratorii paralele.

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

Digi24: Comuna in care alegatorii l-au votat pe primarul mort de COVID. Localnica: Pe dansul l-am votat noi, tinem mereu de dansul

Situatie incredibila intr-o localitate din judetul Olt. in Deveselu, localitatea scutului antiracheta, pe lista candidatilor la primarie a ramas si numele primarului decedat in urma cu doua saptamani de COVID-19. Culmea, multi dintre alegatori au spus ca au votat cu mortul pentru ca a fost un primar bun si a facut foarte multe lucruri pentru comunitate.

Alegeri locale 2020. Bolojan (PNL Bihor): Este cert ca Florin Birta a castigat alegerile in Oradea

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan si candidat PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor, a afirmat ca noul primar al municipiului resedinta de judet este Florin Birta, actualul viceprimar si liderul organizatiei PNL Oradea, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )