Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile anticipate capcana perfecta pentru Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Alegerile anticipate capcana perfecta pentru Republica Moldova

Doamna Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice presedinte sa doreasca a avea de partea sa o majoritate in Parlament, atunci cand doreste sa promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care il conduce. Tentatia alegerilor anticipate exista in orice democratie. Unele tari au sisteme mai flexibile care permit declansarea alegerilor anticipate, altele au sisteme mai rigide. in general, sistemele parlamentare intra in prima categorie, cele semi-prezidentiale in cea de-a doua. continuă pe Hotnews

Alegerile anticipate - capcana perfecta pentru Republica Moldova

Doamna Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice presedinte sa doreasca a avea de partea sa o majoritate in Parlament, atunci cand doreste sa promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care il conduce.

Ajutor umanitar pentru Republica Moldova: Romania va trimite peste Prut echipamente de protectie sanitara in valoare de aproximativ 11 milioane de lei (VIDEO)

Romania va acorda Republicii Moldova un ajutori umanitar de aproximativ 11 milioane de lei. Este vorba despre materiale sanitare care vor fi trimise zilele urmatoare vecinilor de peste Prut in contextul pandemiei de.

Hotarare CNSU: Romania trimite in Republica Moldova, prin Mecanismul European de Protectie Civila, produse de urgenta medicala necesare in contextul pandemiei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de vineri, Hotararea numarul 10, care prevede acordarea de asistenta internationala cu titlul gratuit pentru Republica Moldova.

investirea unui nou Guvern in Republica Moldova nu a fost sustinuta in Parlamentul de la Chisinau

Investirea noului guvern in Republica Moldova, in frunte cu Natalia Gavrilita, nu a fost votata joi in Parlamentul de la Chisinau. Astfel a fost facut un nou pas catre alegeri anticipate dupa ce Guvernul.

Cinci membri ai unui grup criminal organizat, retinuti pentru trafic de droguri din UE in Republica Moldova

Pe parcursul ultimelor patru luni, oamenii legii din Republica Moldova au intreprins mai multe masuri speciale de investigatii si actiuni de urmarire penala pentru deconspirarea activitatii unui grup criminal si stabilirea rolului fiecarui membru al acestuia in traficarea marijuanei de tip hidropon, cu tranzitarea Romaniei si Republicii Moldova.

Un functionar public din Israel, condamnat la ani grei de inchisoare pentru viol, retinut in Republica Moldova

Un barbat din Israel, condamnat de justitia israeliana la 42 de ani de inchisoare pentru viol, hartuire sexuala si fapte indecente in timp ce detinea o functie publica, a fost retinut in Republica Moldova, acolo unde individul s-a ascuns ultimii opt ani.

Pozitia deputatilor despre criza politica din Republica Moldova

Deputatii au pareri impartite privind depasirea crizei politice din Moldova. in timp ce socialistii si deputatii fractiunii Sor spun ca este necesara investirea unui guvern provizoriu care sa stabilizeze situatia in Moldova, reprezentantii PAS spun ca un guvern de tranzitie va duce la amanarea pentru o perioada nedeterminata a alegerilor anticipate, transmite IPN.

Valeriu Munteanu, despre candidatura Marianei Durlesteanu la functia de premier: Mafia contraataca. Dodon vrea sa evite alegerile anticipate

Liderul Partidului Uniunea Salvati Basarabia, Valeriu Munteanu, considera ca prin propunerea lui Igor Dodon privind desemnarea Marianei Durlesteanu la functia de prim-ministru, fostul sef de stat doreste sa evite declasarea alegerilor parlamentare anticipate.

Maia Sandu, despre ajutorul oferit de Romania catre Republica Moldova, in plina pandemie: Este prima tara din UE care a reactionat imediat la solicitarea noastra de ajutor

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de mulumire pe pagina de Facebook pentru ajutorul umanitar gratuit pe care in primeste din Romania, in contextul crizei sanitare generata de.

Noi tensiuni intre Republica Moldova si Rusia. Afirmatiile Maiei Sandu care au reactivat Moscova

Moscova urmareste cu mare atentie politica interna a Republicii Moldova, in timpul mandatului Maiei Sandu, primul presedinte pro-occidental al micului stat de peste Prut. Anuntul a fost facut de catre Andrei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )