Libnet.ro
UNICEF

23:31

Alegerile care vor influenta viitorul Europei

Antena3 Antena3,
Alegerile care vor influenta viitorul Europei

Uniunea Crestin-Democrata din Germania CDU) isi alege vineri un nou lider, in locul cancelarului Angela Merkel, in cadrul unui vot in care concureaza strans trei principali candidati pentru postul foarte. continuă pe Antena3

Mihai Sora, pe lista persoanelor publice anti-sistem din topul POLITICO 28/ Lista europenilor care vor avea ceva important de spus n 2019

Editia europeana POLITICO, produsul unei colaborari intre POLITICO si Alex Springer, a dezvaluit lista POLITICO 28 Promotia 2019 - o lista a persoanelor de actiune, a protestatarilor si a visatorilor care vor transforma fata Europei in anul urmator. Redactia POLITICO a selectat 28 de persoane din 28 de tari. Mihai Sora este romanul care figureaza in acest top prestigios, ca figura publica anti-sistem care poate influenta viitorul tarii si viitorul european.

Romanii care vor beneficia de ajutor de stat pentru ratele la casa

Alaturi de politisti si de cadrele militare in activitate, militarii recrutati pe baza de voluntariat si care contracteaza un credit ipotecar sau imobiliar vor putea beneficia de ajutor din partea statului.

Aceasta este lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit in spatii publice

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, lista localitatilor castigatoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localitati din Romania vor primi bonuri valorice de 15. 000 de.

Carmen Harra, PREVIZIUNI SUMBRE! Personalitatile care vor PIERI la final de an! Romania, iNDOLIATA!

Carmen Harra revine in atentia romanilor! Nu mai e mult, iar anul 2018 se va incheia. Celebra prezicatoare a declarat caanul acesta Romania va mai pierde oameni de baza, oameni care au facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )