Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romanii care vor beneficia de ajutor de stat pentru ratele la casa

Antena3 Antena3,
Romanii care vor beneficia de ajutor de stat pentru ratele la casa

Alaturi de politisti si de cadrele militare in activitate, militarii recrutati pe baza de voluntariat si care contracteaza un credit ipotecar sau imobiliar vor putea beneficia de ajutor din partea statului. continuă pe Antena3

Se depun cererile de acord pentru finantare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Mehedinti informeaza ca in cursul lunii decembrie 2018 se depun Cererile de acord pentru finantare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura pentru anul 2019.

Romanii care merg cu bolizi de lux sa-si ridice ajutoarele sociale

Se pare ca Germania nu mai vrea sa inchida ochii la smecheriile pe care le fac romanii. Ce tratament le-a aplicat Germania, romanilor care traiesc ca parazitii pe spatele statului. Atat romanii, cat si bulgarii, merg sa-si ridice ajutoarele sociale cu cele mai luxoase masini, potrivit politiei germane. Astfel, autoritatile au confiscat pana acum sapte [] .

Militarii si politistii pot folosi banii de chirie alocati de stat pentru plata ratei la casa

Modificarea legislativa prin care militarii si politistii pot folosi banii alocati de stat pentru chirie pentru plata ratei la casa a intrat in vigoare dupa ce a fost publicat in Monitorul.

Mihai Sora, pe lista persoanelor publice anti-sistem din topul POLITICO 28/ Lista europenilor care vor avea ceva important de spus n 2019

Editia europeana POLITICO, produsul unei colaborari intre POLITICO si Alex Springer, a dezvaluit lista POLITICO 28 Promotia 2019 - o lista a persoanelor de actiune, a protestatarilor si a visatorilor care vor transforma fata Europei in anul urmator. Redactia POLITICO a selectat 28 de persoane din 28 de tari. Mihai Sora este romanul care figureaza in acest top prestigios, ca figura publica anti-sistem care poate influenta viitorul tarii si viitorul european.

(P) Ana Rosca, Traduce.re: ,,Clientii nostri stiu ca vor beneficia de cele mai performante servicii, in cel mai scurt timp si la un pret competitiv

Cand apelezi la un birou de traduceri si interpretariat, vrei sa stii ca toate solicitarile tale sunt tratate cu seriozitate si ca, din acel moment, lucrurile vor decurge asa cum trebuie: traducerea se livreaza rapid, serviciul de interpretariat.

Romanii isi vor primi abia anul viitor banii pentru Cumintenia Pamantului

Guvernul a amanat, in sedinta de astazi, termenul pana la care se pot restitui sumele platite de romani pentru achizitia, de catre statul roman, a Cuminteniei Pamantului.

Culmea IPOCRIZIEI: Romanii care veneau sa ridice AJUTORUL SOCIAL cu masini de LUX

Mai multi cetateni romani si bulgari, stabiliti in Germania, au fost taiati de pe lista beneficiarilor de ajutoare sociale, dupa ce au venit sa isi ridice banii de la stat conducand masini de.

Romanii care au centrale termice, TAXATI SUPLIMENTAR: Polueaza

Lovitura pentru romanii cu centrale termice. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) vrea sa-i taxeze pe toti cei care au centrale individuale pentru ca polueaza. Oficialii.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franta ca, sambata, sunt anuntate actiuni de protest, iar autoritatile din Paris au de.

Alegerile care vor influenta viitorul Europei

Uniunea Crestin-Democrata din Germania CDU) isi alege vineri un nou lider, in locul cancelarului Angela Merkel, in cadrul unui vot in care concureaza strans trei principali candidati pentru postul foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )