Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegerile europarlamentare continua in Irlanda si in Cehia

Hotnews Hotnews,
 Alegerile europarlamentare continua in Irlanda si in Cehia

Cetatenii din Cehia si Irlanda sunt asteptati vineri la urne pentru a-si alege reprezentantii in viitorul Legislativ european, diferenta intre cele doua tari fiind aceea ca in Cehia scrutinul va continua si sambata, cand vor avea loc alegeri si in Malta, Letonia si Slovacia, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Alegerile europene continua astazi. Irlandezii si cehii sunt chemati la urne

Votul la alegerile europene continua astazi in Republica Irlanda si in Cehia, doua tari in pozitii diametral opuse cand vine vorba despre prezenta la alegerile europene si pozitionarea populatiei fata de UE. Daca Irlanda este una dintre cele mai pro-europene tari, 90% din populatie declarata pro-UE, Cehia este printre cele mai eurosceptice state, avand in 2014 printre cele mai slabe prezente la vot la scrutinul european, de numai 18%.

Alegerile europarlamentare au inceput in Irlanda

Alegerile europarlamentare au inceput vineri in Irlanda dupa o campanie dominata de ingrijorarile privind Brexitul.

Alegerile europarlamentare au inceput in Marea Britanie si Olanda

Votantii britanici si olandezi merg joii la urme pentru alegerile europarlamentare, noteaza BBC. in Marea Britanie, vor fi alesi 73 de europarlamentari in noua districte electorale in Anglia iar Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord au cate un district electoral. Olanda va trimite la Bruxelles 26 de europarlamentari.

Cum poti afla daca cineva a votat in locul tau la Alegerile Europarlamentare

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Cei care nu vor sa mearga la vot pot verifica ulterior daca altcineva a votat in numele lor. Regulamentului european cu privire la protectia datelor prevede ca cetatenii pot trimite o solicitare Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa alegeri, pentru a afla [] .

Cu ce acte poti vota la alegerile europarlamentare si la referendumul de pe 26 mai

Un referendum pe teme de justitie, convocat la initiativa presedintelui Klaus Iohannis si alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai. Cetatenii care doresc sa participe la referendumul pe justitie trebuie sa raspunda la doua intrebari, printate pe doua buletine de vot diferite. in total, insa, vor fi trei buletine de vot si trei urne diferite, conform digi24. ro.

SONDAJ. Cu cine veti vota la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare din 26 mai si batalia se incinge. Principalele partide au defilat in weekend cu mitinguri de anvergura, retelele sociale sunt pline de mesaje si.

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare?

Mai sunt doar cateva ore pana la alegerile europarlamentare de duminica,26 mai, iar campania electorala e cam gata. Principalele partide si candidatii independenti s-au mobillizat cat au putut, au.

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva ore pana la alegerile europarlamentare de duminica,26 mai, iar campania electorala e cam gata. Principalele partide si candidatii independenti s-au mobillizat cat au putut, au.

Simulare a votului, inainte de alegerile europarlamentare si referendum

Mai sunt doar trei zile pana la alegerile europarlamentare si referendum. Pe 26 mai, vor fi deschise aproape 19. 000 de sectii in tara si peste 400 in diaspora. Autoritatea Electorala Permanenta a.

SONDAJ Votezi la alegerile europarlamentare de duminica?

La sfarsitul acestei saptamani au loc alegerile pentru Parlamentul European, marcate in Romania prin campanii masive de incurajare a participarii la vot. Sondaj HotNews. ro: Votezi, duminica, la alegerile europarlamentare?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )