Libnet.ro
UNICEF

12:15

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare de duminica?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva ore pana la alegerile europarlamentare de duminica,26 mai, iar campania electorala e cam gata. Principalele partide si candidatii independenti s-au mobillizat cat au putut, au. continuă pe Antena3

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica la alegerile europarlamentare?

Mai sunt doar cateva ore pana la alegerile europarlamentare de duminica,26 mai, iar campania electorala e cam gata. Principalele partide si candidatii independenti s-au mobillizat cat au putut, au.

SONDAJ. Cu cine veti vota la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare din 26 mai si batalia se incinge. Principalele partide au defilat in weekend cu mitinguri de anvergura, retelele sociale sunt pline de mesaje si.

SONDAJ. Veti vota duminica la referendum?

In aceeasi zi cu alegerile pentru Parlamentul European, romanii sunt asteptati sa se pronunte asupra referendumului pe teme de justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului nu s-a omorat.

Casele de pariuri anunta cine castiga duminica alegerile europarlamentare

Desi saptamana trecuta era favoritul caselor de pariuri, PNL a facut rocada cu PSD dupa ce s-a pariat masiv pe partidul aflat la guvernare. 100 de euro depusi pe liberali tripleaza suma investita, aceeasi.

Cu ce acte poti vota la alegerile europarlamentare si la referendumul de pe 26 mai

Un referendum pe teme de justitie, convocat la initiativa presedintelui Klaus Iohannis si alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai. Cetatenii care doresc sa participe la referendumul pe justitie trebuie sa raspunda la doua intrebari, printate pe doua buletine de vot diferite. in total, insa, vor fi trei buletine de vot si trei urne diferite, conform digi24. ro.

Cum, unde si cine poate vota duminica

Duminica suntem asteptati la urne pentru a-i alege pe cei 33 de europarlamentari care ne vor reprezenta in urmatorii cinci ani in Parlamentul European. Tot pe 26 mai, romanii trebuie sa ia o decizie si in privinta referendumului convocat de presedintele Klaus Iohannis pe problemele din Justitie.

Cum poti afla daca cineva a votat in locul tau la Alegerile Europarlamentare

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Cei care nu vor sa mearga la vot pot verifica ulterior daca altcineva a votat in numele lor. Regulamentului european cu privire la protectia datelor prevede ca cetatenii pot trimite o solicitare Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa alegeri, pentru a afla [] .

SONDAJ Votezi la alegerile europarlamentare de duminica?

La sfarsitul acestei saptamani au loc alegerile pentru Parlamentul European, marcate in Romania prin campanii masive de incurajare a participarii la vot. Sondaj HotNews. ro: Votezi, duminica, la alegerile europarlamentare?.

Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va vota duminica atat la alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, afirmand ca este un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Premierul Dancila: Voi vota duminica la referendum

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Aflata intr-o vizita in municipiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )