Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegerile europarlamentare din Franta

Adevărul Adevărul,
Alegerile europarlamentare din Franta

Pentru alegerile europarlamentare, in Franta sunt un numar record de candidati, 2516 pentru 79 de locuri. 34 de liste, prin localitatile mai mici nu incap pe panourile de afisaj. Un amestec aiuritor de oferte. continuă pe Adevărul

Victorie la alegerile europarlamentare din Olanda pentru partidul lui Frans Timmermans

Partidul Muncii, din care face parte si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a obtinut cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Olanda, sustinute joi, relateaza NL.

SONDAJ. Cu cine veti vota la alegerile europarlamentare de duminica?

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare din 26 mai si batalia se incinge. Principalele partide au defilat in weekend cu mitinguri de anvergura, retelele sociale sunt pline de mesaje si.

in campania pentru europarlamentare din Italia, temele europene au stralucit prin absenta / Salvini, cu rozariul in mana, conduce in sondaje, M5S vrea mancare sanatoasa iar Berlusconi apropierea UE de Rusia

O campanie electorala minunata, dar care lipseste cu desavarsire. Asa ar descrie unii analisti campania pentru alegerile europarlamentare din Italia. E cu siguranta una din cele mai ciudate campanii din ultimii ani: se vorbeste despre orice, mai putin despre Europa, scrie revista Panorama, facand o analiza a evenimentelor care au marcat saptamanile dinaintea alegerilor din 26 mai. in dezbaterile televizate, analistii si politicienii invitati au vorbit cu precadere despre problemele interne ale tarii si teme populiste cu priza la public, cum ar fi migratia si venitul minim pe economie. Subiectele principale sunt legate de crizele frecvente din interiorul Guvernului, dintre cele doua grupari Liga si Miscarea 5 Stele, aliate la putere, dar adversare in cursa europarlamentara.

Cum poti afla daca cineva a votat in locul tau la Alegerile Europarlamentare

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Cei care nu vor sa mearga la vot pot verifica ulterior daca altcineva a votat in numele lor. Regulamentului european cu privire la protectia datelor prevede ca cetatenii pot trimite o solicitare Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa alegeri, pentru a afla [] .

SONDAJ Votezi la alegerile europarlamentare de duminica?

La sfarsitul acestei saptamani au loc alegerile pentru Parlamentul European, marcate in Romania prin campanii masive de incurajare a participarii la vot. Sondaj HotNews. ro: Votezi, duminica, la alegerile europarlamentare?.

Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan, invitat astazi, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat astazi, de la ora 14. 00,la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan discuta acum in studioul HotNews.ro

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat la acesta ora la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

Alegerile europarlamentare au inceput in Marea Britanie si Olanda

Votantii britanici si olandezi merg joii la urme pentru alegerile europarlamentare, noteaza BBC. in Marea Britanie, vor fi alesi 73 de europarlamentari in noua districte electorale in Anglia iar Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord au cate un district electoral. Olanda va trimite la Bruxelles 26 de europarlamentari.

Strategia Pro Romania la primul test electoral, alegerile europarlamentare. Corina Cretu, invitata astazi, de la ora 20:30, la HotNews.ro LIVE

Corina Cretu, comisar european pentru Dezvoltare Regionala si candidat Pro Romania la alegerile europarlamentare, este invitata joi, de la ora 20. 30, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Interviul va fi transmis LIVE pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii pot pune intrebari invitatei, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 19:30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

VIDEO Strategia Pro Romania la primul test electoral, alegerile europarlamentare. Corina Cretu, a discutat in studioul HotNews.ro

Corina Cretu, comisar european pentru Dezvoltare Regionala si candidat Pro Romania la alegerile europarlamentare, a fost invitata joi, de la ora 20. 30, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie au vizat subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Interviul a fost transmis LIVE pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii pot pune intrebari invitatei, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 19:30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate. Vezi in articol declaratiile Corinei Cretu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )