Libnet.ro
UNICEF

10:45

LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Donald Tusk, apel la votanti sa respinga partidele antieuropene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Donald Tusk, apel la votanti sa respinga partidele antieuropene

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a facut apel la votantii de pe continent sa respinga partidele antieuropene despre care a afirmat ca au fost infiintate de forte straine ostile si s-ar putea folosi de alegerile europarlamentare pentru a castiga puterea la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Tusk sustine propunerile lui Macron de reformare a UE: Nu trebuie sa permitem unor forte externe si anti-europene sa ne influenteze alegerile

Presedintele Consiliul European, Donald Tusk, sustine propunerile prezentate de presedintele Frantei, Emmanuel Macron, privind reformarea Europei si spune ca nu trebuie sa lasam forte anti-europene sa ne influenteze alegerile.

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul.

BEC pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost constituit duminica

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare a fost constituit, duminica, potrivit unui comunicat al institutiei. Din BEC fac parte presedintele si vicepresedintii AEP, opt reprezentanti ai partidelor politice care au reprezentanti in Parlamentul European si cinci judecatori, anunta Mediafax.

Ilie Nastase, despre alegerile europarlamentare: Eu, daca o sa ma duc, o sa reprezint Romania, nu UNPR

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu intra din nou in politica. Cei doi candideaza la alegerile parlamentare din luna mai. Anghel Iordanescu a fost senator de Ilfov, timp de patru ani, in perioada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )