Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru weekendul 25-27 septembrie 2020. incep ploile in toata tara

Weekendul 25-27 septembrie 2020 aduce vreme rece si schimbatoare in toata tara. Sunt prognozate averse insemnate, instabilitate atmosferica siminime ce vor scadea pana la 8 grade. Meteorologii anunta.

Horoscop 27 septembrie 2020. Singura zodie care azi are nevoie de iubire ca sa nu o ia pe cai gresite!

Chiar daca este duminica si mergem la vot, astrele nu stau deloc degeaba. Acestea ne calauzesc in fiecare zi a vietii noastre, cu bune si cu rele. Azi iti prezentam un horoscop pentru ziua de 27 septembrie 2020, ziua in care romanii isi aleg si primarii, pentru urmatorii 4 ani. Horoscop 27 septembrie 2020 .

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Marcel Ciolacu: Lumea doreste sa mearga la vot si oamenii vor merge la vot, fiindca este safe daca respecti regulile respective

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca romanii vor sa mearga sa voteze la alegerile locale din 27 septembrie si s-a declarat convins ca primarii, indiferent de partidul din care fac parte, vor organiza.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

ALEGERI LOCALE 2020 |Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la sefia Consiliului Judetean Calarasi: Obiectivul meu prioritar, stoparea scurgerilor de bani, a risipei nejustificate si abuzive a banului public

Articol sustinut de PMP Calarasi Simona-Maria Vladica, candidatul PMP la presedintia Consiliului Judetean Calarasi la alegerile locale din 27 septembrie, are ca obiectiv prioritar stoparea.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Horoscopul pentru weekendul 26-27 septembrie 2020: O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur

O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur. in acest weekend o sa ai parte de momente minunate alaturi de partener. Horoscop zilnic - joi, 24septembrie 2020,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )