Libnet.ro
UNICEF

06:30

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale in 2020: Din cauza pandemiei de COVID-19 intregul proces electoral a fost perturbat

In cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, presedintele Romaniei a discutat despre organizarea alegerilor locale in timpul pandemiei de COVID-19, dar si despre masurile sanitare si de protectie, luate in.

Un roman a parcurs 10.000 de kilometri pentru a vota la alegerile locale din localitatea natala. Ce a spus cand a ajuns acasa

Silviu Hanuseac, un sucevean in varsta de 35 de ani, a venit acasa din Statele Unite ale Americii pentru a vota viitorul primar si viitoarea echipa de consilieri locali pentru urmatorii patru ani de zile, in comuna Mitocu Dragomirnei. Acesta a fost asteptat ca un erou de mai multi localnici la intrarea in comuna.

Antena3.ro va prezinta harta interactiva a alegerilor locale din 2020

Proiect urias demarat de site-ul antena3. ro pentru ziua alegerilor locale. O harta interactiva va arata la ora 21:00 care sunt rezultatele scrutinului in toate localitatile din tara. Pana atunci, puteti consulta pe antena3. ro, la sectiunea alegeri locale, cine sunt candidatii atat la primarii si consilii locale, cat si la consiliile judetene. Statistica arata date interesante, despre care ne vorbeste colegul nostru, Marius Ionita.

Cum arata buletinele de vot la alegerile locale 2020

Au mai ramas patru zile pana la momentul algerilor locale de anul acesta, iar candidatii sunt intr-o cursa acerba pentru a convinge electoratul sa puna stampila pe numele lor. Cum arata buletinul de vot din Bucuresti, precum si care este ordinea candidatilor si a partidelor, aflati in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cum .

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

VIDEOUn roman a venit special din America pentru a vota duminica la alegerile locale din Mitocu Dragomirnei

Silviu Hanuseac are 35 de ani, lucreaza in SUA si vineri, 25 septembrie, a venit, acasa, in comuna Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava, ca sa voteze la alegerile locale de duminica, 27 septembrie. intampinat ca un erou la intrarea in comuna, tanarul a lacrimat cand a inceput sa vorbeasca despre neajunsurile localitatii in care a crescut.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )