Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile locale din Turcia. Partidul lui Erdogan pierde capitala Ankara

Adevărul Adevărul,
Alegerile locale din Turcia. Partidul lui Erdogan pierde capitala Ankara

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a proclamat victoria partidului sau AK in alegerile municipale de duminica, desi coalitia de guvernare pare sa fi suferit pierderi in cel putin doua orase mari: capitala Ankara si Izmir . continuă pe Adevărul

Alegeri locale in Turcia: Partidul lui Erdogan e in frunte in Istanbul si Ankara, potrivit rezultatelor preliminare

Candidatii Partidului Justitie si Dezvoltare AKP, conservator-islamic), al presedintelui Recep Tayyip Erdogan, la alegerile municipale desfasurate duminica in Turcia, conduceau in principalele doua orase din tara, Istanbul si Ankara, dupa numararea a circa un sfert din buletinele de vot, informeaza postul de televiziune turc NTV, preluat de agentia Reuters.

Batalie teribila pentru primaria Istanbulului: Opozitia conduce in fata candidatului lui Erdogan, cu 28.000 de voturi. Partidul presedintelui turc pierde si in Ankara si Izmir

Alegerile locale din Turcia sunt pe punctul de a marca o lovitura majora pentru partidul presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Dupa ce a pierdut capitala Ankara, AKP este pe punctul de a pierde si Istanbulul, cel mai.

Turcia: Partidul lui Erdogan conduce in alegerile locale, dar pierde Ankara. Lupta stransa la Istanbul

Lovitura pentru Recep Tayyip Erdogan la alegerile locale. Exit poll-urile din Turcia arata ca Opozitia a castigat scrutinul din Ankara, informeaza B1 TV. Seful statului pare sa accepte o infrangere a.

Alegerile locale in Turcia, un esec usturator pentru Erdogan / Opozitia ar putea controla, dupa 25 de ani, cele mai mari orase ale tarii: Istanbul, Ankara si Izmir

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a suferit luni un revers inedit dupa 16 ani la putere, rezultatele partiale la alegerile locale derulate cu o zi in urma indicand ca partidul sau se indreapta spre infrangere la Istanbul, dupa ce a pierdut deja Ankara, scrie AFP.

Partidul de guvernamant din Turcia conduce in alegerile locale, dar pierde Ankara

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a suferit duminica o infrangere importanta in alegerile locale, intrucat partidul sau AKP a pierdut controlul asupra capitalei Ankara si se pare ca a pierdut controlul si in cel mai mare oras al tarii, Istanbul, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Partidul lui Erdogan conduce in alegerile locale, dar pierde Ankara, pentru prima oara in 16 ani

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a suferit duminica o infrangere importanta in alegerile locale, intrucat partidul sau AKP a pierdut controlul asupra capitalei Ankara, pentru prima oara in cei 16 ani de cand a venit la putere. in acelasi timp, se pare ca a pierdut controlul si in cel mai mare oras al tarii, Istanbul, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Batalie teribila pentru primaria Istanbulului: Opozitia conduce in fata candidatului lui Erdogan, cu 28.000 de voturi. Partidul presedintelui turc pierde si in Ankara si Izmir (FOTO)

UPDATE:Ekrem Imamoglu, candidatulprincipalului partid de Opozitie, se prezinta deja pe Twitter ca fiind primarul Istanbului, semn ca se considera castigator al alegerilor. Alegerile locale din.

UPDATE Alegeri locale in Turcia: Opozitia turca pe cale sa castige in marile orase

Candidatii Partidului Justitie si Dezvoltare AKP, conservator-islamic), al presedintelui Recep Tayyip Erdogan, la alegerile municipale desfasurate duminica in Turcia, conduceau in principalele doua orase din tara, Istanbul si Ankara, dupa numararea a circa un sfert din buletinele de vot, informeaza postul de televiziune turc NTV, preluat de agentia Reuters.

Batalie stransa pentru Istanbul - Candidatul opozitiei conduce cu aproape 28.000 de voturi in fata partidului lui Erdogan

Candidatul principalului partid de opozitie din Turcia, Partidul Republican al Poporului, conduce in alegerile locale din cel mai mare oras al tarii, Istanbul, in fata contracandidatului sustinut de AKP, partidul presedintelui Recep Tayyip Erdogan potrivit ultimelor informatii furnizate de Biroul Electoral, scrie Reuters. Partidul lui Erdogan conduce in alegerile locale, dar pierde Ankara, pentru prima oara in 16 ani.

O activista anticoruptie castiga alegerile prezidentiale din Slovacia

Slovacii au ales, pentru prima data, o femeie in functia de presedinte. Zuzana Caputova, o avocata de 45 de ani, cunoscuta drept activist anticoruptie, dar fara experienta politica, a obtinut 58 la suta din voturi in turul al doilea al alegerilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )