Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alegerile pentru Primaria Alexandria ar putea fi refacute: Un candidat lipseste de pe buletinele de vot

B1 B1,
Alegerile pentru Primaria Alexandria ar putea fi refacute: Un candidat lipseste de pe buletinele de vot

Candidatul Partidului Romania Unita la Primaria Alexandria, Dumitru Goldbach, lipseste de pe buletinul de vot. Acest lucru ar putea relua alegerile locale din Alexandria, potrivit unui comunicat emis de. continuă pe B1

Gabriela Firea a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. Nicusor Dan, pe locul doi, Catalin Predoiu s-a clasat pe locul trei

Candidatul PSD, Gabriela Firea, a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, potrivit primelor rezultate. Potrivit rezultatelor anuntate de Sociopol, citate de B1 TV, Gabriela Firea a ca.

Casele de pariuri, asaltate inainte de alegerile pentru Primaria Capitalei. Care este candidatul cu o cota surpriza (FOTO)

Potrivit cotelor inregistrate de casele de pariuri, exista sansa de a avea o surpriza de proportii la alegerile pentru Primaria Capitalei. in ciuda faptului ca propunerea PSD, Gabriela Firea, pentru.

Rezultate partiale: Social-democratul Decebal Fagadau castiga alegerile pentru Primaria Constanta

Primaria Constanta va fi condusa in urmatorii patru ani de social-democratul Decebal Fagadau care, potrivit rezultatelor partiale anuntate de CURS, a obtinut 33% dintre voturi, informeaza.

Alegeri locale 2016 Craiova. Pavel Badea a pierdut alegerile pentru Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primaria Craiova, a declarat ca asteapta numaratoarea paralela pentru a vedea rezultatele.

ALEGERI LOCALE 2016. Reactia lui Catalin Predoiu, clasat pe locul 3 in cursa pentru Primaria Capitalei: demisie de la conducerea PNL Bucuresti

Situat abia pe locul al 3-lea conform sondajelor de opinie, cu aproape 12-14%, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat ca in primul rand felicita bucurestenii care au iesit la vot si si-au exprimat vointa politica pentru consiliile locale, pentru primariile de sector, pentru Primaria Capitalei: Bucurestenii au demonstrat civism, responsabilitate si patriotism local.

Supriza neplacuta pentru un candidat la Primaria Alexandria: Nu s-a gasit pe buletinul de vot

Dumitru Goldbach, candidatul Partidului Romania Unita la functia de primar al municipiului Alexandria nu s-a regasit pe buletinul de vot si a sesizat politia.

Sondaj cu rezultate ireale pentru alegerile la Primaria Capitalei. Tot ce se stia pana acum a fost dat peste cap

Un nou sondaj privind alegerile la Primaria Capitalei scoate la iveala noi rezultate in legatura cu procentele oamenilor care ar vota. Potrivit sondajului realizar de Institutul Roman pentru Evaluare.

Gabriela Firea, in frunte detasat in cursa pentru Primaria Bucuresti

Gabriela Vranceanu Firea are peste 40% din voturile electoratului bucurestean, potrivit unor estimari de partid, ea fiind urmata de Nicusor Dan cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )