Libnet.ro
UNICEF

06:30

Casele de pariuri, asaltate inainte de alegerile pentru Primaria Capitalei. Care este candidatul cu o cota surpriza (FOTO)

B1 B1,
Casele de pariuri, asaltate inainte de alegerile pentru Primaria Capitalei. Care este candidatul cu o cota surpriza (FOTO)

Potrivit cotelor inregistrate de casele de pariuri, exista sansa de a avea o surpriza de proportii la alegerile pentru Primaria Capitalei. in ciuda faptului ca propunerea PSD, Gabriela Firea, pentru. continuă pe B1

Sondaj cu rezultate ireale pentru alegerile la Primaria Capitalei. Tot ce se stia pana acum a fost dat peste cap

Un nou sondaj privind alegerile la Primaria Capitalei scoate la iveala noi rezultate in legatura cu procentele oamenilor care ar vota. Potrivit sondajului realizar de Institutul Roman pentru Evaluare.

Batalia in sondaje inainte de alegerile pentru Capitala. Nicusor Dan accepta propunerea lui Catalin Predoiu (VIDEO)

Lupta pentru primaria Capitalei capata o turnura neasteptata. Candidatul USB, Nicusor Dan, a anuntat ca a acceptat propunerea contracandidatului sau liberal, Catalin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj de.

Mutare surpriza din partea lui Marian Munteanu! Fostul candidat PNL in cursa pentru Primaria Capitalei isi face partid

Fostul candidat al Partidului National Liberal, Marian Munteanu, a socat opinia publica cu ultimele sale dezvaluiri, arata gandul. info. Se pare ca in interiorul platformei civice Alianta.

Cu cine voteaza Victor Ponta la Primaria Capitalei: Daca vreau o administratie eficienta, pe Gabi Firea, daca vreau revolutie, pe Nicusor Dan, daca vreau bun-simt, pe Daniel Barbu si daca sunt prostit, pe securitul Catalin Predoiu

Victor Ponta intervine in campania electorala pentru Primaria Capitalei. Fostul lider PSD se dezlantuie la adresa candidatului PNL la sefia Bucurestiului, Catalin Predoiu. Fostul premier vorbeste.

Cum sunt in realitate candidatii pentru Primaria Generala a Capitalei. O emisiune speciala, cu Oana Stancu Zamfir

Oana Stancu Zamfir a realizat o emisiune speciala, in care a invitat patru candidati pentru Primaria Generala la un tur prin Bucuresti. Trei dintre acestia au acceptat. Gabriela Firea, Catalin Predoiu.

Firea are Primaria Capitalei in buzunar. Nou sondaj: Candidatul PSD face in intentiile de vot cat Dan, Predoiu si Turcescu la un loc

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a dat publicitatii rezultatele unui sondaj TNS, potrivit carora Gabriela Firea PSD) are 34% din intentia de vot, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL).

Uniunea Salvati Bucurestiul va prezenta joi rezultatele sondajului privind candidatii la Primaria Capitalei

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca joi vor fi prezentate rezultatele unui sondaj referitor la intentiile de vot ale bucurestenilor si modul in care s-au putea transfera optiunile intre Nicusor Dan si liberalul Catalin Predoiu, informeaza Agerpres.

Ce spune Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, despre implicarea sefului sau de campanie in scandalul Panama Papers

Nu am stiut ca seful meu de campanie apare in Panama Papers, a declarat Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, referindu-se la implicarea sefului sau de campanie, Matei Paun, in acest scandal, intr-un interviu acordat Rise Project.

Razvan Firea, razboi cu Gabriela Firea! Isi indeamna prietenii sa nu o voteze pe mama vitrega!

Cu doar cateva zile inainte de alegerile pentru Primaria Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea primeste o lovitura de gratie tocmai din partea fiului ei vitreg, Razvan Firea. Designerul isi indeamna prietenii, pe Facebook, sa nu puna stampila pe numele Firea la alegerile de duminica.

Primul sondaj public despre alegerile de la Primaria Capitalei: cine ar putea fi noul primar

Sondajul a fost anuntat de catre candidatul USB la Primaria Bucurestiului, Nicusor Dan, iar datele arata ca pe primul loc s-ar afla candidatul PSD, Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )