Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alegerile prezidentiale din Ucraina. Confruntare Petro Porosenko- Vladimir Zelenski, pe Stadionul Olimpic din Kiev

Adevărul Adevărul,
Alegerile prezidentiale din Ucraina. Confruntare Petro Porosenko- Vladimir Zelenski, pe Stadionul Olimpic din Kiev

Actualul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, a fost de acord sa organizeze o dezbatere cu contracandidatul sau in turul doi la alegerile prezidentiale, Volodimir Zelenski, pe Stadionul Olimpic din Kiev, care are o capacitate de 70. 000 de locuri. continuă pe Adevărul

Dezbaterea electorala de la alegerile prezidentiale din Ucraina, pe Stadionul Olimpic din Kiev: Porosenko si Zelenski vor da batalia finala in fata a 70.000 de oameni

Dezbaterea electorala dintre combatantii din turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Ucraina va avea loc pe Stadionul Olimpic din Kiev, care are o capacitate de 70. 000 de locuri, dupa ce Petro Porosenko,.

Cine este marele castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina - VIDEO

Un comediant cu zero experienta politica este marele castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina. Adversarul sau in turul secund ar urma sa fie actualul presedinte Petro Porosenko,.

Alegerile prezidentiale din Ucraina. Cu cine au votat ucrainenii din Romania si romanii din regiunea Cernauti

Actorul Volodimir Zelenski si presedintele in exercitiu al Ucrainei, Petro Porosenko, se mentin pe primele doua pozitii la alegerile prezidentiale de duminica, dupa numararea a putin peste 50% din voturi.

Alegerile prezidentiale din Ucraina. Succesul lui Volodimir Zelenski da sperante Moscovei

Succesul electoral al novicelui in politica, actorul de televiziune Volodimir Zelenski este primit cu speranta la Moscova, nu dor pentru ca acesta se pronunta pentru un dialog cu Rusia si pentru ca-i impartaseste codurile cultural, scrie AFP.

EXCLUSIV. Consilierii israelieni care au ajutat PSD sa castige alegerile in 2016 lucreaza pentru actualul presedinte ucrainean Petro Porosenko: Ambii candidati intrati in turul doi al alegerilor prezidentiale din Ucraina au strategi din Israel

Consultantii israelieni care au ajutat PSD sa castige alegerile din 2016, sunt implicati total in batalia pentru presedintia Ucrainei, care se da in aceasta perioada. Ei au intrat in tabara actualului.

Strategie de geniu: un comedian la Presedintie l-a impins pe Petro Poroshenko spre al doilea mandat

Alegerile prezidentiale din Ucraina de duminica au adus in prim plan un rezultat neasteptat la inceputul cursei electorale:.

Tariceanu, despre alegerile prezidentiale: Voi castiga daca voi candida

Intrebat ce scor va obtine la alegerile prezidentiale din acest an,Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca va castiga daca va candida. Candidatura Nu este inca decisa. Am hotarat cu partenerii.

UCRAINA: Actorul Vladimir Zelenskiy si Petro Porosenko, calificati in turul doi al alegerilor prezidentiale

Actorul Vladimir Zelenskiy, pentru prima data aflat pe scena politica, s-a clasat pe primul loc, duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale in Ucraina si il va infrunta pe 21 aprilie pe Petro Porosenko, potrivit unui sondaj realizat la iesirea din sectiile de votare, scrie AFP.

Vladimir Zelenski, lider la alegerile din Ucraina dupa procesarea a 50% din procesele verbale

Dupa procesarea a 50% din procesele-verbale la alegerile prezidentiale din Ucraina, lider este Vladimir Zelenschi, cu 30,20% voturi, urmat de Piotr Porosenko, cu 16,64%, si Iulia Timosenko, cu 13,08%, transmite IPN cu referire la presa ucraineana, care citeaza datele Comisiei Electorale Centrale din Ucraina.

Romanii din Ucraina, comunitatea cu cea mai slaba prezenta la alegerile prezidentiale. Maghiarii, dezinteresati si ei de scrutinul Kievului! Minoritatile, neglijate de candidati

Etnicii romani din Ucraina au acordat un interes mai redus fata de aceste alegeri decat majoritarii ucraineni din regiunile locuite compact de comunitatea romaneasca, potrivit bucpress. eu. Spre exemplu, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )