Libnet.ro
UNICEF

22:15

UCRAINA: Actorul Vladimir Zelenskiy si Petro Porosenko, calificati in turul doi al alegerilor prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UCRAINA: Actorul Vladimir Zelenskiy si Petro Porosenko, calificati in turul doi al alegerilor prezidentiale

Actorul Vladimir Zelenskiy, pentru prima data aflat pe scena politica, s-a clasat pe primul loc, duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale in Ucraina si il va infrunta pe 21 aprilie pe Petro Porosenko, potrivit unui sondaj realizat la iesirea din sectiile de votare, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale in Ucraina: Vladimir Zelenski si Petro Porosenko, calificati in turul doi de scrutin

Actorul de comedie Vladimir Zelenski, un novice in politica, s-a clasat pe primul loc, duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina si il va infrunta in al doilea tur de scrutin, pe 21 aprilie, pe actualul sef al statului Petro Porosenko, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, transmite AFP.

Alegeri prezidentiale in Ucraina: Volodimir Zelenski si Petro Porosenko, calificati in turul doi de scrutin

Actorul de comedie Volodimir Zelenski, un novice in politica, s-a clasat pe primul loc, duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina si il va infrunta in al doilea tur de scrutin, pe 21 aprilie, pe actualul sef al statului Petro Porosenko, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne, transmite AFP. UPDATE: Iulia Timosenko revendica locul al 2-lea in primul tur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )