Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Cifre de ultim moment!

Antena3 Antena3,
ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Cifre de ultim moment!

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora. continuă pe Antena3

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate. Cifre impresionante la sectiile din diaspora

Peste 96. 000 de romani au votat la urne in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pana sambata la 07:00 ora Romaniei, cand s-a incheiat practic prima zi de vot in afara tarii, prin inchiderea.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Peste 130.000 de alegatori au votat deja

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din diaspora: Cifre record la urnele din strainatate

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 UPDATE: Peste 134. 000 de persoane au votat pana la ora 12:20in Diaspora. Acestora li se adauga peste alte 17. 503care au votat prin corespondenta. UPDATENumarul.

Razboiul pentru Cotroceni este aproape de final. Runda a doua pentru romanii din Diaspora.

Romanii din afara tarii pot vota sambata, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, intre.

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are.

Avertisment MAE pentru romanii din Italia, chiar in ziua alegerilor: Este cod rosu si portocaliu de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Italiana ca au fost emise coduri rosu si portocaliu de vreme.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde voteaza romanii din Spania in turul II

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

HARTA INTERACTIVA Prezenta la alegerile prezidentiale in Turul 1 in fiecare judet din tara. Ce procente au fost inregistrate la alegerile din 2014 si 2009

In urma cu cinci ani, in turul 2 al alegerilor prezidentiale, nu mai putin de 11,3 milioane de romani s-au prezentat la urne, adica 62,04%, in timp ce in 2009 prezenta la votul din al doilea tur de scrutin era de 56,99%. in 2014 fruntase la vot au fost in special judetele din sudul tarii precum Teleorman, Olt, Giurgiu, Ilfov sau Prahova, dar si judete din Ardeal precum Cluj, Sibiu sau Alba. Vezi in articol prezenta judet cu judet si sector cu sector la fiecare tur de scrutin la ultimele doua alegeri prezidentiale, 2009 si 2014.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Peste 176.000 de romani au votat in strainatate pana la ora 13

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 UPDATE: Peste 176. 000 de persoane au votat pana la ora 13:30in Diaspora. Potrivit BEC, pe listele suplimentare de votare din strainatate au votat 159. 930de persoane, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )